«Μακάρι να μπορούσα να βάλω 2 πούλμαν κόντρα στην Παρί»

Η Ναντ αντιμετωπίζει την Παρί Σεν Ζερμέν την προσεχή αγωνιστική της LIgue 1 και ο Κλαούντιο Ρανιέρι εύχεται να είχε στη διάθεσή του δύο... πούλμαν!

Το παιχνίδι θα γίνει το απόγευμα του Σαββάτου στο «Παρκ ντε Πρενς» και ο Ιταλός τεχνικός καταστρώνει τα πλάνα του για τον τρόπο με τον οποίο θα αντιμετωπίσει τους φορμαρισμένους επιθετικούς του Ουνάι Έμερι.

Ερωτηθείς από την εφημερίδα «L' Equipe» για την τακτική που θα ακολουθήσει, ο Ρανιέρι απάντησε με

μπόλικη δόση χιούμορ.

«Αν μπορούσα, θα έβγαινα στο γήπεδο με 22 ποδοσφαιριστές. Μακάρι να είχα στη διάθεσή μου δύο πούλμαν», σχολίασε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Θέλω να κρατήσω τους παίκτες μου ήρεμους και συγκεντρωμένους, για να κάνουν ένα καλό παιχνίδι. Είναι άλλο θέμα αν θα χάσουμε. Πρέπει να μείνουμε προσηλωμένοι στον στόχο μας, να κάνουμε το παιχνίδι μας. Για να είμαι ειλικρινής, είμαι περίεργος να δω πώς θα ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις αυτού του αγώνα».

Ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Ελλάδας μίλησε, επίσης, και για τον αποκλεισμό της Ιταλίας από την τελική φάση του Μουντιάλ.

«Είμαι πολύ απογοητευμένος από αυτό που συνέβη. Από την άλλη, πιστεύω ότι η εθνική ομάδα της Γαλλίας έχει το υλικό για να φτάσει ψηλά στη διοργάνωση», ήταν τα λόγια του Ρανιέρι.

Keywords
Τυχαία Θέματα