Ο Μίκαελ Σουμάχερ γίνεται 48 ετών!

Ο Μίκαελ Σουμάχερ γίνεται 48 ετών!

Μπορεί να μην είναι σε θέση να τα γιορτάσει όπως θα ήθελε εκείνος, όμως ο Μίκαελ Σουμάχερ έχει γενέθλια. Ο Γερμανός ήρθε στο... φως στις 3 Ιανουαρίου 1969 και έμελλε να πετύχει πολλά στη Formula1. Σήμερα, λοιπόν, συμπληρώνει τα 48 χρόνια ζωής, αν και τα 3 τελευταία είναι τα πιο δύσκολα που έχει περάσει.

Από τις 29 Δεκεμβρίου 2013 βρίσκεται στην πιο δύσκολη μάχη της ζωής του, έπειτα από το ατύχημα που είχε κάνοντας σκι στις Άλπεις, ωστόσο έχει στο

πλευρό του σε καθημερινή βάση την οικογένειά του. Εδώ και αρκετό καιρό, πλέον, έχει μεταφερθεί στη βίλα του στην Ελβετία, η οποία έχει μετατραπεί σε νοσοκομείο, με πληθώρα γιατρών να είναι πάνω από το κεφάλι του για να τον επιβλέπουν.

Όλα αυτά, τη στιγμή που κάποιοι επιχείρησαν να πουλήσουν τις κρυφές φωτογραφίες του σε περιοδικά έναντι ενός εκατομμυρίου ευρώ. Ωστόσο, κανείς δεν τον ξεχνά. Τα μηνύματα που λαμβάνει η οικογένεια του «Σούμι» είναι πάρα πολλά, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που προσεύχονται για τον εφτάκις παγκόσμιος πρωταθλητή.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι υπάρχει επικοινωνία με τους οπαδούς του, καθώς υπάρχει ο λογαριασμός του στο twitter, τον οποίο διαχειρίζεται η μάνατζέρ του, Ζαμπίνε Κεμ, ενώ η Ferrari του έχει φτιάξει σελίδες σε Facebook και Instagram.

Keywords
Τυχαία Θέματα