Ο Μέσι «τρώει» Ενρίκε και... επιβάλλει Σαμπάολι

Οι ημέρες του Λουίς Ενρίκε στη Μπαρτσελόνα φαίνεται πια πως είναι μετρημένες και όλα δείχνουν ότι στην αποχώρησή του θα παίξουν σημαντικό ρόλο ο Λιονέλ Μέσι και ο μπαμπάς του!

Ακόμα και πριν από την βαριά ήττα από την Παρί Σεν Ζερμέν στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, το μέλλον του Ισπανού τεχνικού στον πάγκο των Καταλανών ήταν αβέβαιο.

Η διοίκηση του συλλόγου τον κάλεσε για να συζητήσουν για το μέλλον της συνεργασίας τους, αλλά ο ίδιος ο Λουίς Ενρίκε

ζήτησε χρόνο και ξεκαθάρισε ότι είναι ακόμα νωρίς για να μιλήσει γι' αυτό το θέμα.

Μετά την ήττα από τους Γάλλους και τον διαφαινόμενο (πρόωρο) αποκλεισμό από τη συνέχεια της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, όλα πια οδηγούν στην αποχώρηση του 46χρονου προπονητή στο τέλος της σεζόν.

Τα δημοσιεύματα στην Ισπανία αναφέρουν ότι το κλίμα είναι βαρύ στα αποδυτήρια για τον Λουίς Ενρίκε και το ρεπορτάζ της ισπανικής εφημερίδας «El Confidencial» αναφέρει ότι ο Λιονέλ Μέσι, σε συνεργασία με τον πατέρα του, ο οποίος είναι και μάνατζέρ του, έχουν κινήσει ήδη τις διαδικασίες για την πρόσληψη του Χόρχε Σαμπάολι.

Στο σχετικό ρεπορτάζ αναφέρεται ότι ο πατέρας του Αργεντινού σούπερ σταρ αναμένεται να ζητήσει την απομάκρυνση του Ενρίκε και την έλευση του προπονητή της Σεβίλλης στο «Καμπ Νου» χρησιμοποιώντας, μάλιστα, αυτό ως μέτρο πίεσης για να ανανεώσει ο γιος του!

«Η Μπαρτσελόνα είναι στα πόδια του Λιονέλ και στα χέρια του Χόρχε Μέσι» γράφει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα επισημαίνοντας την δύναμη που έχει ο ποδοσφαιριστής και ο πατέρας του για να επιβάλουν τον προπονητή που θέλουν από τη νέα σεζόν.

Ο Σαμπάολι έχει συμβόλαιο με τη Σεβίλλη μέχρι το 2018, ωστόσο υπάρχει ρήτρα ενάμιση εκατομμυρίου ευρώ, που αν εξαγοραστεί θα του επιτρέψει να αποχωρήσει από το «Σάντσεθ Πιθχουάν».

Keywords
Τυχαία Θέματα