Ο Μαρσιάλ "τέλειωσε" την Λίβερπουλ (βιντεο)

Ο Μπεντεκέ νίκησε με "ψαλιδάκι" τον τρομερό Ντε Χέα και μείωσε, αλλά ο Μαρσιάλ επίσης με γκολάρα στο ντεμπούτο του "σφράγισε" τη νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 3-1 επί της Λίβερπουλ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε 3-1 την Λίβερπουλ στο αγγλικό ντέρμπι, με το φινάλε στο "Ολντ Τράφορντ" να είναι εντυπωσιακό.

Ο Νταβίντ Ντε Χέα επέστρεψε στην 11άδα των "κόκκινων διαβόλων" και έκανε εξαιρετική εμφάνιση, όμως στο 84' ο Κριστιάν Μπεντεκέ τον νίκησε με εντυπωσιακό

"ψαλιδάκι" και μείωσε για τους φιλοξενούμενους.

Δύο λεπτά όμως αργότερα χάθηκε κάθε ελπίδα για την ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς, καθώς ο Αντονί Μαρσιάλ με εξαιρετική ατομική προσπάθεια και πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3-1, σκοράροντας στο ντεμπούτο του!

Ο μόνος παίκτης της ManUtd που είχε σκοράρει στο ντεμπούτο του στην Premier League κόντρα στην Λίβερπουλ ήταν ο Ρουντ φαν Νίστελροϊ.

Η ομάδα του Λουί φαν Χάαλ είχε ανοίξει το σκορ στο 49' με το τρομερό αριστερό πλασέ του Ντάλεϊ Μπλιντ, ο οποίος λίγο αργότερα κράτησε με 1-0 διώχνοντας την μπάλα στην γραμμή, ενώ το 2-0 έκανε ο Αντέρ Ερέρα στο 70' με πέναλτι.

MANUTD: Ντε Χέα, Νταρμιάν, Σμόλινγκ, Μπλιντ, Σο, Κάρικ (72' Σνιντερλέν), Σβάινσταϊγκερ, Αντέρ Ερέρα, Μάτα (65' Μαρσιάλ), Ντεπάι (46' Άσλεϊ Γιάνγκ), Φελαϊνί.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Μινιολέ, Κλάιν, Σκρτελ, Λόβρεν, Τζο Γκόμεζ, Λούκας Λέιβα (88' Αλμπέρτο Μορένο), Μίλνερ, Εμρέ Τζαν, Φιρμίνο (65' Άιμπ), Ινγκς (74' Ορίγκι), Μπεντεκέ.

FT - VIDEO (Premier League): Manchester United 3-1 Liverpool FCAll Goals &Highlights [HD]Anthony Martial with his first goal for Manchester United

Posted by Football Goals &Highlights on Saturday, September 12, 2015

Keywords
Τυχαία Θέματα