Ο Κυπρο-Ισραηλινός Σύνδεσμος Φιλίας καταδικάζει τις επιθέσεις της Χαμάς

Τις επιθέσεις που εξαπέλυσε η τρομοκρατική οργάνωση της Χαμάς εναντίον αθώων ισραηλινών πολιτών, καταδικάζει «με τον πιο έντονο τρόπο» ο Κυπρο-Ισραηλινός Σύνδεσμος Φιλίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Συνδέσμου, το κράτος του Ισραήλ έχει το νόμιμο και αναφαίρετο δικαίωμα στην προστασία των πολιτών του και στην προάσπιση της εδαφικής του ακεραιότητας.

Παράλληλα, ο Σύνδεσμος καλεί «όλα τα πολιτισμένα κράτη στον κόσμο» να καταδικάσουν την τυφλή βία της οργάνωσης αυτής, η οποία διοικεί την περιοχή της Γάζας, και «καταπιέζει ακόμα και τους δικούς της ανθρώπους».

Τονίζει

επίσης, πως βρίσκεται στο πλευρό του φίλου λαού του Ισραήλ και είναι έτοιμος να βοηθήσει με κάθε τρόπο για την απάμβλυνση των δεινών των τρομοκρατικών επιθέσεων.

Ο Σύνδεσμός, καταλήγει η ανακοίνωση, εδώ και εξήντα χρόνια πρωτοπορεί και πρωτοστατεί στην προώθηση και ενίσχυση της φιλίας μεταξύ των λαών και των Κυβερνήσεων Κύπρου και Ισραήλ. Τέλος, καλεί όλους τους Κύπριους πολίτες να παραταχθούν στο πλευρό του Συνδέσμου ενισχύοντας τις τάξεις του και εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήριά του στις οικογένειες των πολλών αθώων θυμάτων.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα