Ο Κουτσοκούμνης «ξαναχτύπησε»

Ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης «ξαναχτύπησε» μέσω facebook και μίλησε για… «Κοντονίαση» που έχουν πάθει κάποιοι οι οποίοι στη φαντασία τους συνδέουν τον υφυπουργό Αθλητισμού με τα πάντα!

Με τον προσφιλή του τρόπο, δηλαδή μέσω των social media, ο επιτετραμμένος της ΦΙΦΑ στην Ελλάδα, Κωστάκης Κουτσοκούμνης απάντησε σε φίλο του στο facebook

που τον κατηγόρησε ότι έπεσε… στην παγίδα του Κοντονή και πως ελλοχεύει κίνδυνος να παραδοθεί το ποδόσφαιρο στις πολιτικές σκοπιμότητες!

Ο Κύπριος παράγοντας απάντησε άμεσα και συγκεκριμένα. Αφού τονίζει πως δεν θα επιτρέψει την ανάμειξη πολιτικών στον έργο της ΕΠΟ, σημειώνει πως κάποιοι έχουν πάθει… Κοντονίαση, υπογραμμίζοντας:

«Διαθέτω την απαιτούμενη αλλεργία να μην επιτρέψω την ανάμειξη των πολιτικών στο έργο της ΕΠΟ κάτι που φαίνεται ότι δεν είναι ακόμη κατανοητό γιατί εδώ και καιρό βλέπω κάποιας μορφής Κοντονίαση (και στη δική σου τοποθέτηση επίσης) σε δημοσιεύματα. Αν ο Κοντονής έχει τόσο εκφοβίσει κάποιους που τον βλέπουν και στους εφιάλτες τους και τον συνδέουν με τα πάντα τότε ίσως θα έπρεπε να αναρωτηθούμε αν το πρόβλημα είναι τελικά του Κοντονή και όχι κάποιας (...) φαντασίας. Σε ευχαριστώ για την τοποθέτηση σου. Εύχομαι κάθε καλό σε σένα και την οικογένεια σου και ναι θα είμαι δίπλα από την επιτροπή για να προστατεύσω στα πλαίσια των δυνατοτήτων μου αλλά και για να καθοδηγήσω»!

Keywords
Τυχαία Θέματα