Ο ΚΟΑ συγχαίρει την Εθνική Εφήβων Μπάσκετ της Ελλάδας

-Η Πρόεδρος του Οργανισμού απέστειλε συγχαρητήρια επιστολή στον Υφυπουργό Αθλητισμού της Ελλάδας.

Η Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Δρ Κλέα Χατζηστεφάνου – Παπαέλληνα απέστειλε συγχαρητήρια επιστολή στον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού της Ελλάδας κ. Σταύρο Κοντονή, για την κατάκτηση του Χρυσού Μεταλλίου από την Εθνική Εφήβων Μπάσκετ της Ελλάδας

στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Η επιστολή έχει ως εξής:

Έντιμο Υφυπουργό Πολιτισμού
και Αθλητισμού της Ελλάδας
κύριο Σταύρο Κοντονή
Έντιμε κύριε Υπουργέ,
Εκ μέρους του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού, αλλά και του αθλητικού κόσμου της Κύπρου, εκφράζουμε τα θερμά συγχαρητήρια μας για την κατάκτηση του Χρυσού Μεταλλίου από την Εθνική Εφήβων Μπάσκετ της Ελλάδας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που έγινε στο Βόλο, κερδίζοντας στον τελικό την ομάδα της Τουρκίας.

Ένα πραγματικός άθλος για την Ελληνική ομάδα και μια ανεπανάληπτη στιγμή για τον Ελληνικό Αθλητισμό, που γέμισε με χαρά και περηφάνια τους απανταχού Έλληνες ανά την υφήλιο.

Η Κύπρος ως ένα μεγάλο κομμάτι του ευρύτερου Ελληνικού χώρου, συμμετέχει ολόψυχα σε αυτή τη μεγάλη Εθνική αθλητική χαρά και γιορτή. Μια γιορτή που τονώνει και ορθώνει το ηθικό του Ελληνικού Λαού σε αυτές τις δύσκολες ώρες που περνά, λόγω της οικονομικής κρίσης. Οι νεαροί καλαθοσφαιριστές με την επιτυχία τους έδειξαν ότι υπάρχει μέλλον στον Ελληνικό Αθλητισμό, αλλά και στην Ελλάδα.

Παρακαλώ διαβιβάστε τα συγχαρητήρια μας, στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθόσφαιρας, στον Ομοσπονδιακό προπονητή, στους άλλους επιτελείς της Εθνικής και ξεχωριστά στους έξοχους νεαρούς καλαθοσφαιριστές για τον άθλο τους και ευχόμαστε να είναι ακόμη μεγαλύτερος στη συνέχεια.
Ευχόμαστε κάθε επιτυχία.

Με εκτίμηση
Δρ Κλέα Χατζηστεφάνου – Παπαέλληνα, Πρόεδρος ΚΟΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα