Ο ΚΟΑ για το θάνατο του Πόλυ Βλάχου

Η Πρόεδρος και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια για τον τραγικό θάνατο σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Πόλυ Βλάχου.



Ο Πόλυς Βλάχος συνέδεσε το όνομα του με τις ποδοσφαιρικές ομάδες της ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς, ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας, Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου, ΑΕΛ

Λεμεσού και Εθνικού Άσσιας. Ήταν ποδοσφαιριστής με αδαμάντινο χαρακτήρα, αγωνιστικότητα και ξεχωριστό ήθος μέσα και έξω από τα γήπεδα και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός μεταξύ συμπαικτών, αλλά και αντιπάλων.

Ενεργός ήταν και η ανάμειξη του Πόλυ Βλάχου στα κοινά, ως Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γονέων Δημοτικής Εκπαίδευσης Λεμεσού με σημαντική προσφορά και έχαιρε ιδιαίτερης εκτίμησης. Τελωνιακός στο επάγγελμα ξεχώριζε για την ευσυνειδησία και επαγγελματικότητα του και ήταν αγαπητός στους συναδέλφους του.

Τα συλλυπητήρια μας προς στην οικογένεια του αείμνηστου Πόλυ Βλάχου. Ο ΚΟΑ συμμετέχοντας στο βαρύ πένθος θα παραστεί στην κηδεία και θα καταθέσει στεφάνι.

Keywords
Αναζητήσεις
πολυς βλάχος
Τυχαία Θέματα