Ο ΚΟΑ για τη Διεθνή Ημέρα κατά του Ρατσισμού

Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμoύ( KOA) με την ευκαιρία της Διεθνούς Ημέρας κατά του Ρατσισμού, συμμετέχει ενεργά στην εκστρατεία για την εξάλειψη του αρνητικού αυτού φαινομένου, δίδοντας το μήνυμα της μηδενικής ανοχής απέναντι σε εκδηλώσεις ρατσισμού στους αγωνιστικούς χώρους.

Ο ΚΟΑ ως η Ανώτατη Αθλητική Αρχή της Κύπρου έχει ως στόχο να εμπεδώσει ανάμεσα στους εμπλεκόμενους φορείς την αναγκαιότητα της οριστικής

εξάλειψης του φαινομένου του ρατσισμού από τους αγωνιστικούς μας χώρους και συνεργάζεται στενά με την Αρχή κατά των Διακρίσεων του Γραφείου της Επιτρόπου Διοίκησης και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Η δυνατότητα του αθλητισμού να μεταλαμπαδεύει ανθρώπινες αξίες, τον καθιστά ως ένα σημαντικό παράγοντα δραστικής και αποτελεσματικής δράσης κατά του ρατσισμού. Ο αθλητισμός μπορεί να βοηθήσει να υλοποιηθεί το όραμα για δικαιοσύνη, ισότητα και ελευθερία.

Στο πλαίσιο της εκστρατείας αυτής ο ΚΟΑ ετοίμασε ειδικό τηλεοπτικό σποτ, το οποίο θα προβληθεί με την ευκαιρία της σημερινής επετειακής ημέρας με στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού κατά των διακρίσεων.

Keywords
Τυχαία Θέματα