Ο Κ.Δημητρίου για Ομόνοια, κόσμο και απουσίες (ηχητικό)

Η ΑΕΚ ταξιδεύει στο ΓΣΠ για να αντιμετωπίσει την Ομόνοια σ’ ένα εξαιρετικά κρίσιμο παιχνίδι για την πορεία της στο πρωτάθλημα και ο Κυριάκος Δημητρίου μιλώντας στο Ράδιο Πρώτο αναφέρθηκε στον συγκεκριμένο αγώνα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την σημαντικότητα του αγώνα με την Ομόνοια απάντησε: «Όσο πλησιάζουμε προς το τέλος αντιλαμβάνεται κανείς πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι για εμάς αυτό με την Ομόνοια. Είναι ντέρμπι αλλά πάμε με μοναδική επιδίωξη τη νίκη έχοντας διπλό όφελος. Να κλειδώσουμε την Ευρώπη και να παραμείνουμε ζωντανή στην υπόθεση τίτλος. Αυτό που μετρά είναι να παρουσιαστούμε όπως πρέπει, για να πετύχουμε τον στόχο μας. Δεν έχουμε περιθώρια για απώλειες, πρέπει να κάνουμε το καθήκον μας, το κάθε επόμενο παιχνίδι είναι κρίσιμο και έχοντας αυτό κατά νου ευελπιστούμε πως θα τα καταφέρουμε».

Για την παρουσία του κόσμου: «Είναι η πρώτη φορά που το κάναμε αφού με ΑΕΛ και Απόλλωνα τα παιχνίδια ήταν κεκλεισμένων των θυρών. Το ζήτησε ο προπονητής μας, κάλεσε τον κόσμο και ο Λαρένα μέσω των δηλώσεων τους και ευχόμαστε να τους έχουμε μαζί μας».

Για τις απουσίες: «Είναι εκτός ο Χέφελ και ο Τρισκόφσκι λόγω τιμωρίας είναι οι μοναδικοί απόντες. Επιστρέφει ο Λαρένα και είναι έτοιμος και ο Λαμπάν. Κάθε αγώνα έχουμε απουσίες αλλά αυτό που έχει σημασία είναι να μπορέσουμε να πάρουμε αυτό που πρέπει. Ελπίζουμε να δείξουν την καλύτερη δυνατή εικόνα και να πάρουμε αυτό που θέλουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα