Ο κάλαθος αχρήστων του... Κάρβερ

Πολλές αδυναμίες, πολλά κενά και αστάθεια κατά διαστήματα, ήταν αυτά που παρατηρήσαμε από τον χθεσινό πρώτο αγώνα της Ομόνοιας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Ο Τζον Κάρβερ παραδέχθηκε ότι για την ομάδα του ήταν μία κακή νίκη και ότι δεν θα μπει στη διαδικασία ν' αναλύσει το βίντεο του αγώνα, αλλά πολύ απλά θα το πιάσει και θα το ρίξει στον κάλαθο των αχρήστων.

Μέσα σε διάστημα μιας εβδομάδας είδαμε μία διαφορετική Ομόνοια, σε σχέση με την ομάδα που είδαμε στο φιλικό με τον Παναθηναϊκό. Πάντα φυσικά παίζει μεγάλο ρόλο και το άγχος της πρεμιέρας, αν όμως αυτό το άγχος

τους κυρίευε ολόκληρο το 90άλεπτο θα μιλούσαμε για διαφορετικό αποτέλεσμα, αφού ο Ερμής άρεσε στην πρεμιέρα και στις αντεπιθέσεις του ήταν επικίνδυνος με τον Παναγή να έχει σχετικά "δύσκολο" έργο, αφού μπορούμε να πούμε ότι ήταν και από τους MVP της χθεσινής νίκης. Τα κενά στην άμυνα ήταν αρκετά και την ώρα που υπήρχε μία διάθεση στην επιθετική γραμμή των "πρασίνων", όταν ερχόταν η ώρα της αμυντικής λειτουργίας, βλέπαμε μία σύγχυση και παιδαριώδη λάθη που στοίχισαν μόνο ένα γκολ.

Μετά το χθεσινό ματς, σίγουρα ο Νίκος Νταμπίζας πήρε την απόφαση του και η ενίσχυση δέκα μέρες πριν τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου είναι δεδομένη κυρίως στα μετόπισθεν, αφού το πρόβλημα ήταν σοβαρό.

Keywords
Τυχαία Θέματα