Ο Κ. Δημητρίου για προετοιμασία, Κάσε και fun day (Ηχητικό)

Για τα θέματα της ΑΕΚ μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ Κυριάκος Δημητρίου στο Ράδιο Πρώτο.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την προετοιμασία που ολοκληρώθηκε ανέφερε: «Επιστρέψαμε στην βάση μας, ολοκληρώθηκε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας περιμένουμε τους καρπούς της δουλειάς στα επίσημα παιχνίδια. Στόχος είναι η ομάδα να κάνει την καλύτερη δυνατή αρχή, προηγείται η πρώτη αναμέτρηση με την ομάδα από το Γιβραλτάρ και αναμένουμε να παρουσιάσουμε ένα καλό πρόσωπο ώστε να κάνουμε το πρώτο βήμα. Περιμένουμε και το νέο μας απόκτημα στην Κύπρο, προσπαθούμε να είναι παρών και το νέο μας απόκτημα την Κυριακή στο fun day της Κυριακής, να δει από κοντά τους παίκτες, θα έχουμε εκπλήξεις»

Για την εκδήλωση της Κυριακής και αν θα υπάρχουν εκπλήξεις απάντησε: Ετοιμάζουμε μια εκδήλωση για να παρουσιάσουμε το φετινό ρόστερ. Όλα είναι ανοικτά εάν υπάρχει ότιδηποτε μεταγραφικό θα το δώσουμε στον κόσμο».

Για το νέο απόκτημα τον Νάτσο Κάσες είπε: «Είναι μια προσθήκη από την οποία αναμένουμε πολλά με βάση του βιογραφικού του. Δημιουργούνται οι προσδοκίες. Δεν ήταν εύκολη η υπόθεση. Σπάσαμε το συμβόλαιο του αφού είχε ένα ακόμα χρόνο με την Σπόρτινγκ Χιχόν, είχε άλλες προτάσεις και ήταν επιτυχία η απόκτηση του. Καθρέφτης είναι το γήπεδο και περιμένουμε να προσφέρει πάρα πολλά στην ΑΕΚ».

Keywords
Τυχαία Θέματα