Ο Ιβάν Πέτροβιτ νέος Διευθυντής της Eurofast Μαυροβουνίου

Η Eurofast είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει μια νέα προσθήκη στο δυναμικό της. Ο Ιβάν Πέτροβιτς αναλαμβάνει το ρόλο του Διευθυντή στη Eurofast Μαυροβουνίου.

Ο Ιβάν είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Kragujevac της Σερβίας. Στο παρόν στάδιο συνεχίζει τις μεταπτυχιακές σπουδές του στον τομέα της φορολογικής νομοθεσίας και δημόσιων οικονομικών στο Πανεπιστήμιο του Βελιγραδίου.
Πριν την ένταξή του Eurofast, ο Ιβάν εργάστηκε για το Υπουργείο Οικονομικών του Μαυροβουνίου,

ως επικεφαλής του Τμήματος για τη διεθνή οικονομική συνεργασία. Κατά τη θητεία του υπήρξε ο κύριος υπεύθυνος για τη συνεργασία της κυβέρνησης με διεθνή χρηματοπιστωτικά ιδρύματα.

Ταυτόχρονα, ο Ιβάν έχει συμμετάσχει στη διαδικασία ιδιωτικοποίησης της Montenegro Airlines, ως Γραμματέας της Επιτροπής Διαγωνισμού για την ιδιωτικοποίηση. Έχει επίσης διατελέσει μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του κρατικής ναυτιλιακής εταιρεία Crnogorska Plovidba JSC.

Ο Ιβάν μιλά άπταιστα αγγλικά.

Η πλούσια εμπειρία του και η βαθιά γνώση της βιομηχανίας τον καθιστούν βασική προσθήκη στην οικογένεια της Eurofast. Ο διορισμός του Ιβάν Πέτροβιτς αποτελεί έμπρακτη απόδειξη της προσήλωσης της Eurofast στο στόχο της, που δεν είναι άλλος από το να αποτελέσει την κορυφαία εταιρεία στον κλάδο.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τη Γελένα Ζίβκοβιτς, στο e-mail [email protected] ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Eurofast στο www.eurofast.eu

Keywords
Τυχαία Θέματα