Ο Ηρακλής με την εφημερίδα Σημερινή

Σε συνέχεια της μεγάλης αγάπης που έχουν δείξει οι αναγνώστες της Σημερινής για τις εκδόσεις της κυριακάτικης Σημερινής, κυκλοφορούν 4 συνεχόμενες Κυριακές, 4 εκδόσεις ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑΣ. ΟΜΗΡΟΥ ΙΛΙΑΔΑ, ΟΜΗΡΟΥ ΟΔΥΣΣΕΙΑ, ΗΡΑΚΛΗΣ, ΟΙ 12 ΘΕΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ

.

Τα έργα αυτά, αποτελούν σύγχρονες εκδόσεις (2015), που έχουν σκοπό να συστήσουν με ψυχαγωγικό τρόπο τις βασικές ενότητες της συναρπαστικής ελληνικής Μυθολογίας σε παιδιά ηλικιών 5 με 12 ετών. Τα θεματικά εικονογραφημένα βιβλία έχουν παραχθεί ειδικά για την εφημερίδα ΣΗΜΕΡΙΝΗ από τις εκδόσεις ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ και ΚΑΛΟΚΑΘΗΣ που έχουν παραχωρήσει τα πνευματικά δικαιώματα αποκλειστικά στην εφημερίδα ΣΗΜΕΡΙΝΗ.

Οι 4 αυτές εκδόσεις των βιβλίων της Μυθολογίας, αποτελούνται από 56 μέχρι 90 σελίδες σε χαρτί πολυτελείας, έγχρωμη εκτύπωση και σκληρό εξώφυλλο με ραμμένη πλάτη. Οι εκδόσεις θα είναι διαθέσιμες προς πώληση για πρώτη φορά στο ευρύ κοινό από το κυπριακό τύπο με την εφημερίδα ΣΗΜΕΡΙΝΗ για 4 Κυριακές (3,10,17 και 24 Απριλίου).

Αυτή τη Κυριακή στο premium πακέτο της ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ το βιβλίο HΡΑΚΛΗΣ.

Ο Ηρακλής υπήρξε ο μεγαλύτερος ήρωας της Αρχαίας Ελλάδας.

Από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα είναι το πιο δημοφιλές πρόσωπο της Ελληνικής Μυθολογίας.

Δεν υπήρξε μόνο δαμαστής άγριων ζώων, που απειλούσαν τον άνθρωπο, αλλά και προστάτης των αθλητών και σωτήρας του λαού, ιδρυτής πόλεων και αγώνων και, ακόμα, νικητής των γηρατειών και του θανάτου. Κανείς άλλος άνθρωπος δεν κατάφερε να κάνει τόσα πολλά και τόσο μεγάλα κατορθώματα.

Αποτελεί αιώνιο σύμβολο δύναμης και πρότυπο του αθλητικού ιδεώδους. Εκτός από την τεράστια σωματική του δύναμη, τη γενναιότητα, το θάρρος και την ευρηματική ευφυΐα του, διέθετε και μια απέραντη καλοσύνη. Οι άνθρωποι τον θεωρούσαν ημίθεο και όταν πέθανε οι θεοί τον πήραν μαζί τους στον Όλυμπο κι έγινε αθάνατος.

Όλη η πολυσύνθετη ζωή και η πλούσια δράση του απλώνεται σ’ αυτό το βιβλίο.

Κυκλοφορεί σε απίστευτα προνομιακή τιμή αποκλειστικά για τους αναγνώστες της Σημερινής.

Με την ευγενή χορηγία της ΟΠΑΠ Κύπρου!

Keywords
Τυχαία Θέματα