Ο φύλακας άγγελος χιλιάδων ψυχών ξεχασμένων απ' ανθρώπους

Είναι ο φύλακας άγγελος, χιλιάδων αθώων ψυχών, ξεχασμένων απ’ ανθρώπους. Ο λόγος για τον Πάτερ Αντώνιο, που ζει και παράγει έργο στην Ουγκάντα αλλά βρέθηκε αυτές τις μέρες ξανά στην Κύπρο και φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Πρωτοσέλιδο.

Ο Πάτερ Αντώνιος είναι αποσπασμένος από το πατριαρχείο της Αλεξάνδρειας σε μια ξεχωριστή ιεραποστολή, στη μακρινή Ουγκάντα. Ο πάτερ Αντώνιος, αφού τελείωσε το Τεχνικό Λύκειο Κρήτης, σπούδασε στη Γεωπονική σχολή και μετέπειτα

τελείωσε την Ιερατική Σχολή Χανιών.

Υπό την ευθύνη του είναι τόσο το Οικοτροφείο του Αγίου Αντωνίου όσο και άλλες ενορίες τις οποίες βοηθά. Η χώρα, όπως ανέφερε, βρίσκεται σε άθλια κατάσταση, εξαιτίας κυρίως των πολιτικών δυσκολιών που περνά. Αυτός είναι και ο λόγος που κάνει ό,τι μπορεί για να σπουδάσουν τα παιδιά της χώρας, για να μπορεί η χώρα να ορθοποδήσει, έχοντας μορφωμένους ανθρώπους.

Στην Κύπρο, φιλοξενείται από μια οικογένεια στην Αραδίππου, η οποία έχει αναλάβει το σπουδαίο έργο εντοπισμού ανάδοχων οικογενειών για τα παιδάκια της Ουγκάντας.

Δείτε στο βίντεο πιο πάνω όλες τις λεπτομέρειες, προκειμένου να βοηθήσετε κι εσείς στο έργο των ανάδοχων οικογενειών, «Αγάπης Χέρια».

Keywords
Τυχαία Θέματα