Ο Φανούριος για Ζάρια, ετοιμότητα και γηπεδικό

Με μοναδικό στόχο ο Απόλλωνας να βάλει τις βάσεις πρόκρισης στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης αντιμετωπίζει την Ζάρια Μολδαβίας. Ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα Φανούριος Κωνσταντίνου μίλησε στο Ράδιο Πρώτο για την πρεμιέρα των γαλάζιων και όχι μόνο.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Αρχικά μίλησε για τον αγώνα με την Ζάρια τονίζοντας: «Σαφέστατα δεν έχουν την πολυτέλεια ομάδες της Κύπρου να βλέπουν με

υπεροπτικό μάτι αντιπάλους. Δεν παίζουν μπάλα τα ονόματα, πρέπει να είμαστε σοβαροί και προσγειωμένοι από το χαρακτηριστικό του αγνώστου για να μας δώσει εκείνο το αποτέλεσμα που θέλουμε ώστε να κάνουμε το βήμα πρόκρισης».

Για τον βαθμό ετοιμότητας του Απόλλωνα απάντησε: «Όσο και να προσπαθούμε δύσκολο παιχνίδι, λόγω εποχής δεν είμαστε απόλυτα έτοιμοι αλλά θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να μπορέσουμε να πάρουμε το σκορ που επιθυμούμε».

Για το γεγονός ότι ο Απόλλωνας θα παίξει εκτός Λεμεσού: «Είναι χιλιοειπωμένο το θέμα του γηπέδου. Δεν μπορούμε να κατηγορούμε τον οποιονδήποτε αφού τα πράγματα πήραν τον δρόμο τους. Φταίνε όλες οι πλευρές ακόμα και οι ομάδες που καθυστέρησαν να το ζητήσουν αλλά και η πολιτεία. Αναμένουμε να αρχίσουν τα έργα».

Τέλος αναφέρθηκε και στις μεταγραφικές κινήσεις λέγοντας: «Δεν σκεφτόμαστε κάτι άλλο πέραν από το παιχνίδι με την Ζάρια».

Keywords
Τυχαία Θέματα