Ο ΔΗΣΥ θα συνεχίσει να βρίσκεται έμπρακτα δίπλα στους συγγενείς αγνοουμένων

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Δημοκρατικός Συναγερμός για την Ημέρα Αγνοουμένων. 

Αυτούσια η ανακοίνωση: 

Η 29η Οκτωβρίου 1974 είναι η ημέρα που ολοκληρώθηκε η ανταλλαγή αιχμαλώτων της τουρκικής εισβολής, βάζοντας τέλος στην αγωνία των δικών τους ανθρώπων. Συνάμα όμως, μαζί με τον θρήνο για τους συμπατριώτες μας που έχασαν τη ζωή τους στην εισβολή, ξεκινούσε ένα ακόμη μεγάλο δράμα, εκείνο της αναζήτησης όσων δεν επέστρεψαν στις οικογένειές τους και η τύχη τους αγνοείται. Μια τραγωδία δίχως τέλος που δυστυχώς συνεχίζεται μέχρι

σήμερα.

Αποτελεί μέγιστη ευθύνη για όλους εμάς να συνεχίσουμε μαζί με τις οικογένειές τους τον δύσκολο αλλά επιβεβλημένο αγώνα για τη διακρίβωση της τύχης των αγνοουμένων μας. Οφείλουμε να στηρίξουμε το έργο της ΔΕΑ με κάθε τρόπο παρά τα προσκόμματα και τους τακτικισμούς της κατοχικής δύναμης. 

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός θα συνεχίσει να βρίσκεται έμπρακτα δίπλα στους συγγενείς των αγνοουμένων μας ως οφειλόμενο χρέος. Είναι για αυτό που στηρίξαμε από την πρώτη στιγμή το σχέδιο που αφορά την κατ’ οίκον φροντίδα στους γονείς και στις συζύγους των πεσόντων και αγνοουμένων της τουρκικής εισβολής.

Διαβάστε επίσης: ΔΗΣΥ: Ο διχασμός της κοινωνίας είναι το τελευταίο που χρειαζόμαστε

Keywords
Τυχαία Θέματα