Τα ανάμεικτα συναισθήματα και η συνέχεια

Οι πολύ λίγοι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ που πήγαν στο ΓΣΠ να παρακολουθήσουν την ομάδα τους απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα αποχώρησαν με ανάμεικτα συναισθήματα. Η νίκη προφανώς τους επέτρεψε να φύγουν με χαμόγελο και με ψηλά το κεφάλι από το γήπεδο, όμως, η συνολική παρουσία της ομάδας, δεν τους άφησε να τη χαρούν και ιδιαίτερα.

Ο ΑΠΟΕΛ

παρουσίασε το γνωστό του πρόσωπο. Πέταξε ακόμα ένα 1ο πρώτο ημίχρονο στον κάλαθο και έτρεχε στην επανάληψη να αποφύγει νέο πατατράκ. Τα κατάφερε με τα δυσκολία, όμως, μέχρι να συμβεί αυτό τα χρειάστηκε και φλέρταρε έντονα με μια απρόσμενη γκέλα, όμοια με εκείνη στο Δασάκι και στο Τσίρειο απέναντι στον Εθνικό και Άρη αντίστοιχα.

Με τη Σαλαμίνα τα πράγματα ήταν ακόμα πιο δύσκολα, λόγω του ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 2ο ημίχρονο και κλήθηκε να ανέβει βουνό και την πίεση απέναντι του. Δοκιμάστηκαν οι ποδοσφαιριστές του Δώνη και πήραν σχετικά καλό βαθμό από το 60’ και εντεύθεν, αλλά και να ήθελαν δεν μπορούν να διαγράψουν την κακή εμφάνιση που προηγήθηκε. Χάρη στην επιμονή, τον χαρακτήρα και την ποιότητα τους πήραν το τρίποντο και πάνε στο ντέρμπι της ερχόμενης Τετάρτης για να κερδίσουν την Ανόρθωση και να μειώσουν την απόσταση.

Πόσο εύκολο είναι για την ομάδα της Λευκωσίας να κερδίσει σε μια δύσκολη έδρα που ακόμα και όταν η Ανόρθωση ήταν κάκιστη, τα έβρισκε … μπαστούνια; Θα το δείξει ο χρόνος. Προκειμένου να αυξηθούν οι πιθανότητες για να επιτευχθεί το ζητούμενο σε έναν τόσο σημαντικό και πολύ δύσκολο αγώνα οι ποδοσφαιριστές του Δώνη θα πρέπει να έχουν πάθος, συγκέντρωση, υψηλή απόδοση και διάρκεια από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Ότι δηλαδή δεν είχαν χθες και σε πολλά άλλα παιχνίδια.

Keywords
Τυχαία Θέματα