Ο Δήμος Λάρνακας βράβευσε μαθητές του Ανοικτού Σχολείου

Μαθητές/μέλη του Ανοικτού Σχολείου του Δήμου Λάρνακας, που διακρίθηκαν σε διαγωνισμό ζωγραφικής και μαγειρικής αντίστοιχα, βραβεύθηκαν από τον Δήμαρχο Ανδρέα Βύρα.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου Λάρνακας αναφέρεται ότι «ο μαθητής της Ομάδας Ζωγραφικής του Ανοικτού Σχολείου Μενέλαος Τουμάζου, συμμετείχε σε διαγωνισμό ζωγραφικής που διεξήχθη στο SZEGED της Ουγγαρίας, η οποία είναι αδελφοποιημένη πόλη με τον Δήμο Λάρνακας, όπου το έργο του διακρίθηκε».

Επίσης, «η μαθήτρια

της Ομάδας Μαγειρικής του Ανοικτού Σχολείου Τώνια Μαρία Ζωνιά συμμετείχε στον διαγωνισμό MasterChef Junior Greece, όπου και διακρίθηκε, φτάνοντας στους δώδεκα καλύτερους, ανάμεσα σε 44 παιδιά».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, "στην τελετή βράβευσης, που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Μέγαρο, παρευρέθηκαν ο Δημοτικός Σύμβουλος Ανδρέας Τταουξής, η Διευθύντρια του Ανοικτού Σχολείου Δήμου Λάρνακας Γιάννα Νικολάου και οι εκπαιδευτές των παιδιών, Χριστάκης Χριστοφή, καθηγητής Ζωγραφικής, και Βαγγέλης Καλούδης, Chef.

Ο Δήμος Λάρνακας, αναφέρεται τέλος, «εκφράζει δημόσια τα συγχαρητήριά του στην Τώνια και τον Μενέλαο για τις επιτυχίες τους».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δήμος Λάρνακας, Ανοικτού Σχολείου,dimos larnakas, anoiktou scholeiou