Ο Δημητριάδης προήδρευσε συσκέψεων σε χωριά της Κύπρου

Οδηγίες για άμεση διευθέτησή των προβλημάτων που τέθηκαν σε συσκέψεις σε Ακάκι, Επισκοπειό και Αγία Βαρβάρα, στις περιπτώσεις που είναι εφικτό, έδωσε ο Υπουργός Μεταφορών Μάριος Δημητριάδης.

Σύμφωνα με το ΓΤΠ, ο Υπουργός Μεταφορών προέδρευσε την Πέμπτη περιφερειακών συσκέψεων σε Ακάκι, Επισκοπειό και Αγία Βαρβάρα με τη συμμετοχή και των κοινοταρχών των ευρύτερων περιοχών (Αγίοι Τριμιθιάς, Αγία Μαρίνα, Δένεια, Κάτω Μονή, Κοκκινοτριμιθιά, Μάμμαρι, Μένοικο, Ξυλιάτο, Ορούντα, Παλιομέτοχο, Περιστερώνα,

Ανάγυια, Ανθούπολη, Εργάτες, Καμπιά, Καπέδες, Πάνω Δευτερά, Κάτω Δευτερά, Πέρα Ορεινής, Ψημολόφου, Πολιτικό, Λυθροδόντα, Αναλυόντα, Κοτσιάτη, Λύμπια, Μαθιάτης, Πέρα Χωριό, Μαρκί, Ποταμιά, Σιά).

Οι συσκέψεις εντασσόταν στο πλαίσιο των συνεχών επαφών του Υπουργού Μεταφορών με τους κοινοτάρχες των περιοχών, συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν τις κοινότητες και ανταλλάχθηκαν απόψεις για τους τρόπους επίλυσής τους, προστίθεται στη σχετική ανακοίνωση.

Ο κ. Δημητριάδης διαβεβαίωσε τους κοινοτάρχες ότι θα δει με ιδιαίτερη προσοχή τα αιτήματα που υποβλήθηκαν και έδωσε οδηγίες όπως γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες, για εξέταση και όπου είναι εφικτό.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα