Ο Χούμελς... απέκλεισε τον ΠΑΟΚ

Το πέναλτι του Χούμελς στο πρώτο λεπτό που εκτέλεσε εύστοχα ο Μαμάεφ, χάρισε στην Κρασνοντάρ μια σπουδαία νίκη επί της Ντόρτμουντ στη Ρωσία και παράλληλα έβαλε τέλος στα όνειρα του ΠΑΟΚ για πρόκριση στους 32 του Europa League. LIVE οι αναμετρήσεις των 20:00.

Κρασνοντάρ - Ντόρτμουντ 1-0

Το

ξεκίνημα δεν θα μπορούσε να είναι χειρότερο για την Ντόρτμουντ, καθώς 25" μετά από τη σέντρα στο ματς ο Χούμελς έκανε ένα ανόητο πέναλτι, ο Μαμάεφ ανέλαβε την εκτέλεσή του και έδωσε προβάδισμα στην Κρασνοντάρ. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή, όχι όμως και τις ευκαιρίες με πιο αξιόλογη φάση στο πρώτο ημίχρονο το δοκάρι του Αντριάν Ράμος.

Οι Βεστφαλοί μπήκαν πολύ δυνατά στο δεύτερο μέρος χάνοντας τη μία ευκαιρία μετά την άλλη. Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, ο Ράμος είχε σπουδαία ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσα, όμως ο Ντικάν απέκρουσε από κοντά την κεφαλιά του, ενώ στο 75' το εξαιρετικό πλασέ του Μεχιταριάν με το δεξί μέσα στην περιοχή σταμάτησε στο δοκάρι. Οι παίκτες του Τούχελ δεν το έβαλαν κάτω, η τύχη όμως δεν ήταν με το μέρος τους με αποτέλεσμα το 1-0 να μείνει μέχρι το τέλος και η Κρασνοντάρ να πανηγυρίσει την πρόκριση στους 32 του Europa League.

Κρασνοντάρ: Ντίκαν, Γεντζέιτσικ, Γκράνκβιστ, Σίγκουρτσον, Καλέσιν, Καμπορέ, Αχμέντοβ, Μαουρίσιο Περέιρα, Σμόλοβ, Μαμάεβ, Αρί.

Ντόρτμουντ: Βάιντενφελερ, Πίστσεκ, Σβεν Μπέντερ, Χούμελς, Σμέλτσερ, Γκιουντογάν, Βάιγκλ, Γκονσάλο Κάστρο, Χόφμαν, Μχιταριάν, Αντριάν Ράμος.

Πηγή: Contra.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα