Ο απολογισμός της 6ης αγωνιστικής (videos)

ΑΕΚ και ΑΠΟΕΛ δυσκολεύτηκαν, όμως, έκαμψαν την αντίσταση της Σαλαμίνας και της Δόξας αντίστοιχα και συνέχισαν τη νικηφόρα πορεία τους.

Οι κιτρινοπράσινοι ξόρκισαν την κατάρα του «Αμμόχωστος», κέρδισαν τους ερυθρόλευκους 1-0 με το τέρμα του Ακοράν και συνεχίζουν αλάνθαστοι την πορεία τους στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο ΑΠΟΕΛ απέφυγε την ανώμαλη προσγείωση στο Κυπριακό πρωτάθλημα μετά το διπλό στο Καραϊσκάκης, αφού κέρδισε πάρα πολύ δύσκολα τη Δόξα στο

ΓΣΠ με 2-0 χάρη στα τέρματα των Εφραίμ και Γιαννιώτα. Οι γαλαζοκίτρινοι βρίσκονται στο -2 από την ΑΕΚ, ενώ αξιοσημείωτο είναι το μηδέν που διατηρεί ο Βάτερμαν από την αρχή του πρωταθλήματος.

Στο δεύτερο ντέρμπι της αγωνιστικής, ο Απόλλωνας έδειξε χαρακτήρα και επέστρεψε στις επιτυχίες. Οι γαλάζιοι εκμεταλλεύτηκαν το Τσίρειο και κέρδισαν 2-1 την Ομόνοια, ωστόσο παραμένον στον -1 από τη σημερινή τους αντίπαλο και στο -8 από την κορυφή. Η Ομόνοια παρέμεινε στους 11 βαθμούς.

Στο άλλο παιχνίδι της σημερινής ημέρας, η Καρμιώτισσα συνέχισε τις καλές εμφανίσεις της, μόνο που αυτή τη φορά κέρδισε, τον Ερμή με 3-0. Οι φτεροπόδαροι ηττήθηκαν μετά από τρεις συνεχόμενες νίκες.

Στους χθεσινούς αγώνες και στο πρώτο ντέρμπι της αγωνιστικής, Ανόρθωση και ΑΕΛ συμβιβάστηκαν στο 0-0, αποτέλεσμα που δεν ευνοεί καμία από τις δυο ομάδες. Οι κίτρινοι της Λεμεσού έμειναν οπισθοχώρησαν στην 3η θέση με 14 βαθμούς και η Ανόρθωση στην 7η θέση με εφτά μόλις βαθμούς.

Άρης και ΑΕΖ είχαν την ίδια τύχη με το ντέρμπι, αφού έμειναν στο μηδέν, αποτέλεσμα που επίσης δεν ευνοεί καμία από τις δυο ομάδες, με την ελαφρά ταξιαρχία να μένει στην 11η θέση με τέσσερεις βαθμούς και τους νεοφώτιστους στην 8η με έξι.

Αφήσαμε στο τέλος τον Εθνικό που κέρδισε 5-3 την Αναγέννηση Δερύνειας και πανηγύρισε την πρώτη νίκη του, σε αντίθεση με την αντίπαλο του που παρέμεινε στην τελευταία θέση με μόλις έναν πόντο. Οι κυανόλευκοι ανέβηκαν στους τέσσερεις βαθμούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα