Ο αποκλεισμός και η απίστευτη κριτική

Το όνειρο για πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ ήταν έντονο μετά τη δραματική και δίκαιη πρόκριση σε βάρος της Ρόζενμποργκ. Η χαρά κόπηκε στιγμιαία λίγα 24ώρα μετά την κλήρωση που έφερνε την πιο δύσκολη ομάδα των προκριματικών, την Κοπεγχάγη, στο δρόμο του ΑΠΟΕΛ και ξαφνικά επέστρεψε λόγω της πίστης και της παράδοσης. Μετά το αποτέλεσμα και την εικόνα που παρουσίασαν οι δυο ομάδες στον πρώτο αγώνα τα όνειρα και οι ελπίδες άρχισαν να σιγοσβήνουν. Το τέρμα του Πιέρου στο 69’ έδωσε παράταση ζωής, αλλά ο Σανταντέρ στο 86’

έβαλε ταφόπλακα.

Κάπως έτσι εξελίχθηκαν οι τελευταίες 20 ημέρες στον ΑΠΟΕΛ. Μια ομάδα που κακά τα ψέματα αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ από ανώτερο αντίπαλο και με σχετική ευκολία.

Σε 180 λεπτά συν τους χρόνους των καθυστερήσεων, οι γαλαζοκίτρινοι δημιούργησαν μόλις τρεις ευκαιρίες, ενώ εκείνο που ξίνισε ήταν η συμπεριφορά της ομάδας στον επαναληπτικό. Ο ΑΠΟΕΛ δεν μπόρεσε σε κανένα χρονικά σημείο να επιβάλει τον ρυθμό του και να βάλει δύσκολα στην Κοπεγχάγη. Σε όλο το παιχνίδι ήταν κακός και μια ταχύτητα πιο κάτω. Αυτή είναι η αλήθεια.

Το τέρμα που σημείωσε ο Πιέρος κόντρα στη ροή του αγώνα δεν διαφοροποίησε τίποτα, ούτε στον ελάχιστο βαθμό τα δεδομένα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Εκεί που όλοι περίμεναν τον ΑΠΟΕΛ να πάρει τα πάνω του, να ηρεμήσει το ρυθμό και να κρατήσει μπάλα, είδαν την Κοπεγχάγη να συνεχίζει στο ίδιο τέμπο. Οι Δανοί δεν ήθελαν να πάνε παράταση και το έδειξαν με τη συμπεριφορά τους, σε αντίθεση με τους γαλαζοκίτρινους που κανείς δεν κατάλαβε τι ήθελαν πραγματικά.

Πολλά μπορούν να γραφτούν και να ειπωθούν μετά από ένα αποκλεισμό, αλλά η κατάσταση δεν πρέπει να ξεφύγει και να οδηγήσει σε ακραίες καταστάσεις. Ο πόλεμος που ξέσπασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι απίστευτος και δεν υπάρχει κανένα σημάδι ηρεμίας.

Το συναίσθημα των οπαδών τους οδηγεί σε ακραίες τοποθετήσεις και ζητούν από τον Αύγουστο το κεφάλι του Κρίστιανσεν (!) και της Διοίκησης.

Είναι αλήθεια ότι έκαναν λάθη και οι δυο, αλλά ουδείς αλάνθαστος.

Ο προπονητής κατηγορείται για εμμονή και επιμονή να χρησιμοποιεί συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές και να απαξιώνει τους Αρτυματά, Αλωνεύτη και Μερκή.

Η διοίκηση για τα νέα λάθη στον προγραμματισμό. Κατηγορείται για τις προσθήκες που δεν βοήθησαν καθόλου και ότι άφησε εκτεθειμένη την ομάδα στους αγώνες της χρονιάς.

Αυτά είναι πάνω κάτω τα δεδομένα. Και όλα αυτά συμβαίνουν λίγες ημέρες πριν κάνει πρεμιέρα η ομάδα στο νέο πρωτάθλημα απέναντι στον Ερμή και εν μέσω διεργασιών για (νέα) ενίσχυση.

Keywords
Τυχαία Θέματα