Ο Ανδρέας Λευκαρίτης για το κύπελλο, 3ο συνεχόμενο και κόσμο

Η ΑΕΚ πανηγυρίζει την κατάκτηση του 1ου κυπέλλου καλαθόσφαιρας στην ιστορία της μετά την επικράτηση της επί του Κεραυνού στον μεγάλο τελικό. Πανευτυχής και ο πρόεδρος της ομάδας Ανδρέας Λευκαρίτης ο οποίος μίλησε στο SigmaLive Sports για την τεράστια επιτυχία της ομάδας του. Παράλληλα ο ισχυρός άνδρας των κιτρινοπράσινων έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα ενόψει της συνέχειας ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει

τον κόσμος της ΑΕΚ για την στήριξη του.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Αρχικά μας μίλησε για την κατάκτηση του κυπέλλου τονίζοντας: «Η χαρά είναι απερίγραπτη. Θέλαμε όσο τίποτα άλλο το κύπελλο. Είναι το πρώτο στην ιστορία μας μετά την ενοποιήσει και αυτό το κάνει ακόμα πιο σημαντικό. Οι κόποι μας ανταμείφθηκαν με ένα ακόμα τρόπαιο. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην τεχνική ηγεσία και τους καλαθοσφαιριστές μας για την τεράστια αυτή επιτυχία».

Όσον αφορά τον αγώνα ο Ανδρέας Λευκαρίτης επεσήμανε: «Ήταν συναρπαστικό παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Δύο μεγάλες ομάδες της Κυπριακής καλαθόσφαιρας διαφήμισαν με τον καλύτερο τρόπο το άθλημα. Θέλαμε και οι δύο το κύπελλο και στο τέλος κέρδισε ο πιο ψύχραιμος και ο πιο τυχερός. Κάναμε πολύ καλό παιχνίδι και στο τέλος κερδίσαμε δίκαια».

Ξεκάθαρος και ο επόμενος στόχος της ΑΕΚ ενόψει της συνέχειας σύμφωνα με τον πρόεδρο: «Χαρήκαμε, πανηγυρίσαμε την κατάκτηση του κυπέλλου όμως δεν σταματούμε εδώ. Θέλουμε το 3ο συνεχόμενο πρωτάθλημα και θα παλέψουμε με κάθε τρόπο για να το κατακτήσουμε. Πρώτος αντίπαλος μας ο ΑΠΟΕΛ με πλεονέκτημα της έδρας. Σοβαρά, πειθαρχημένα για να πάρουμε το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό. Εκεί ο καλύτερος και πιο ικανός θα κερδίσει. Εύχομαι και ελπίζω αυτή να είναι η ομάδα μου για να μπορέσουμε να κάνουμε το triple crown μετά τις κατακτήσεις των Σούπερ Καπ και Κυπέλλου».

Εντυπωσιακό ήταν το παρών των φίλων της ΑΕΚ στον μεγάλο τελικό με τον Ανδρέα Λευκαρίτη να τονίζει: «Ότι και να πω γι’ αυτό τον μεγάλο κόσμο της ΑΕΚ είναι λίγο. Ήταν ο 6ος, 7ος, 8ος παίκτης μας στον μεγάλο τελικό. Μαζί του δεν φοβόμαστε κανένα αντίπαλο. Τον θέλουμε δίπλα μας μέχρι το τέλος για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί και το πρωτάθλημα».

Keywords
Τυχαία Θέματα