Ο Αλέγκρι περιμένει τη Γιουβέντους, η Παρί τον δελεάζει

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι είναι άνθρωπος ρεαλιστής, αλλά, όπως όλοι στη Γιουβέντους, η σκέψη της νίκης απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης βρισκόταν στο μυαλό του, κι ας είχε γνώση του διαφορικού τεχνικού βάρους της «βασίλισσας» στον τελικό του Κάρντιφ. Αυτό το παιχνίδι είναι άλλωστε ένα από τα πράγματα που τον κάνουν να σκέφτεται για το μέλλον του, παρότι μπροστά στις κάμερες δήλωσε ότι «θα μείνω στην Γιουβέντους και θα προσπαθήσω ξανά του χρόνου».

Αλλά ο Αλέγκρι είναι ένας φιλόδοξος άνθρωπος και θέλει να είναι ενισχυμένη η ομάδα

του για να κάνει το τελευταίο άλμα, πριν το όνειρο του Champions League γίνει έμμονη ιδέα στην ομάδα του Τορίνο. Στην πρωτεύουσα του Πιεμόντε ο Ιταλός τεχνικός περνά καλά, η Γιουβέντους είναι μια ομάδα που εγγυάται τη σταθερότητα και οι συνεργάτες του είναι πεπεισμένοι ότι στο τέλος ο προπονητής από το Λιβόρνο θα πειστεί.

Για να συμβεί αυτό, ωστόσο, πρώτα θα πρέπει να καθίσει στο τραπέζι με τη διοίκηση για να συζητήσει: συμβόλαιο, μεταγραφές, οργάνωση των στόχων ανάμεσα στην επιθυμία για το Champions League και την ανανέωση της ομάδας, με προσθήκη και ποδοσφαιριστών οι οποίοι θα έχουν «ειδικό βάρος», εφόσον ο σύλλογος επιθυμεί να κατακτήσει σύντομα το κορυφαίο διασυλλογικό τρόπαιο της Ευρώπης.

Ο Αλέγκρι θα πρέπει πάντως να λάβει γρήγορα μια απόφαση, αφού την Τετάρτη θα έχει το αποφασιστικό ραντεβού με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Γιούβε, Τζουζέπε Μαρότα. Στους «μπιανκονέρι» κερδίζει 5,5 εκατομμύρια και μισό το χρόνο, η Παρί Σεν Ζερμέν του προσφέρει 10...

Keywords
Τυχαία Θέματα