Ο Marcio Meira παρέλαβε βραβείο του ΠΑΣΠ

Ο Marcio Meira παρέλαβε από τον ΠΑ.Σ.Π. το βραβείο Stoiximan Top Goal της 23ης Αγωνιστικής. Σε δηλώσεις του ο ποδοσφαιριστής της ΕΝΠ ανέφερε:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φίλαθλους στη Κύπρο που με ψήφισαν όπως και την ομάδα της ΕΝΠ και τους συμπαίκτες μου για τη βοήθεια τους. Δυστυχώς

μπορεί να ήταν ένα όμορφο γκολ όμως δεν κατάφερε να δώσει κάποιο βαθμό στην ομάδα. Στο τελευταίο μας παιχνίδι ευτυχώς πήραμε τους τρεις βαθμούς και θέλουμε να συνεχίσουμε τα θετικά αποτελέσματα.»

Πως βλέπεις τη συνέχεια του πρωταθλήματος για την ΕΝΠ;

«Θεωρώ ότι μπορούμε να παλέψουμε για ένα θετικό αποτέλεσμα στον αγώνα με την ΑΕΚ. Από εκεί και πέρα είμαι αισιόδοξος για την παραμονή, μπορούμε να τα καταφέρουμε. Είμαστε καλύτερη ομάδα και αν το αποδείξουμε στο γήπεδο θα παραμείνουμε στην Α’ Κατηγορία.»

Πως συγκρίνεις την πρώτη κατηγορία από τότε που είχες παίξει με τον Ερμή αλλά και με το πρωτάθλημα στην Πορτογαλία;

«Συγκρίνοντας το φετινό με πριν δύο σεζόν που έπαιζα στην Α’ Κατηγορία με τον Ερμή, τώρα το επίπεδο του πρωταθλήματος είναι καλύτερο. Τα παιχνίδια είναι πιο αμφίρροπα και υπάρχει μεγαλύτερη ισορροπία ανάμεσα στις ομάδες. Όσο αφορά τη σύγκριση με την Πορτογαλία, το επίπεδο στην Κύπρο είναι λίγο πιο κάτω, αν και το πρωτάθλημα της Κύπρου έχει υψηλό ανταγωνισμό και βελτιώνεται συνεχώς.»

Keywords
Τυχαία Θέματα