Ο James Franco περιγράφει τον εαυτό του ως «λίγο gay»

Πολυτάλαντος και πανσεξουαλικός, ο διάσημος ηθοποιός παίζει το παιχνίδι των εντυπώσεων λίγο μετά την πρεμιέρα στο Tribeca Film Festival της νέας του ταινίας King Cobra.

Ο James Franco που φαίνεται να κάνει καριέρα στις ταινίες με gay περιεχόμενο, έδωσε συνέντευξη στο New York magazine με αφορμή τη νέα του ταινία που έχει gay porn περιεχόμενο. «Όταν σπούδαζα στο πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, ένα από τα αγαπημένα μου μαθήματα ήταν το queer cinema. Οι straight αφηγήσεις έχουν καλυφθεί σε βαθμό αηδίας από τον κινηματογράφο, την τηλεόραση, τις διαφημίσεις, τη βιομηχανία του θεάματος. Θεωρώ ότι είναι υγιές να δουλεύεις με τρόπο που διαταράσσει και αμφισβητεί αυτό το κατεστημένο και παρουσιάζει άλλες οπτικές. Αυτό θα έπρεπε να κάνει ένας καλλιτέχνης», αναφέρει ο ίδιος στη συνέντευξη του.

Σχολιάζοντας τις φήμες για τη σεξουαλικότητά του απάντησε: «Υπάρχει ένα ενδιαφέρον για τη σεξουαλικότητά μου, από straight και gay μέσα. Οπότε η πρώτη ερώτηση έχει να κάνει με το γιατί ασχολούνται; Μάλλον επειδή είμαι γνωστός, οπότε υποθέτω νοιάζονται με ποιον κάνω σεξ» και συνεχίζει: «Αν ο ορισμός του gay και του straight έχει να κάνει με το ποιον κοιμάσαι, τότε μάλλον μπορείς να πεις ότι είμαι ένα gay cock tease*… Είναι ο τρόπος που περιγράφω τον εαυτό μου. Ναι, είμαι λίγο gay και υπάρχει ένας gay James».

Στο εξώφυλλο του περιοδικού που φωτογράφισε ο Maxine Helfman, ο James Franco φωτογραφίζεται σαν την αυτοπροσωπογραφία με δεμένο αυτί του καλλιτέχνη Vincent Willem van Gogh που φιλοτέχνησε το 1889. «Ήταν ένας καταραμένος καλλιτέχνης. Ο Franco έχει ταλαιπωρηθεί εξίσου από τη σχέση του με τον κόσμο των τεχνών», σχολιάζει ο υπεύθυνος του φωτογραφικού τμήματος του περιοδικού, Jody Quon.

*Η λέξη χρησιμοποιείται για να περιγράψει αυτήν/ον που ερωτοτροπεί μ΄ έναν άνδρα χωρίς να τον ικανοποιεί σεξουαλικά.

Δείτε το εξώφυλλο του περιοδικού, αλλά και φωτογραφίες του ηθοποιού στο Sigmalive Magazine.

Keywords
Τυχαία Θέματα