Νυφικά αξίας €90.000 κλάπηκαν απο κατάστημα στην Λάρνακα

Εξήντα νυφικά διαφόρων οίκων και άλλα είδη γάμου όπως κορώνες, στεφάνια και παπούτσια, η αξία των οποίων υπερβαίνει τα 90 χιλιάδες ευρώ, έκλεψαν άγνωστοι από κατάστημα που βρίσκεται στο κέντρο της Λάρνακας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε σήμερα στο ΤΑΕ Λάρνακας από 47χρονη ιδιοκτήτρια καταστήματος πώλησης νυφικών ειδών, που βρίσκεται στο κέντρο της Λάρνακας, ότι μεταξύ των ωρών 20.00 χθες και 08.30 σήμερα, άγνωστοι διέρρηξαν το υποστατικό της και έκλεψαν 60 νυφικά διαφόρων οίκων, 100 κορώνες,

15 μπουστάκια, πέντε στεφάνια και πέντε ζεύγη παπούτσια.

Σύμφωνα με την παραπονούμενη, η αξία των κλαπέντων υπερβαίνει τα 90 χιλιάδες ευρώ.

Στη σκηνή μετέβησαν άνδρες του ΤΑΕ και ύστερα από έρευνες διαπιστώθηκε ότι οι δράστες πέτυχαν είσοδο/έξοδο από το κατάστημα από την κύρια γυάλινη είσοδο, αφού αφαίρεσαν την κάτω κλειδαριά ασφαλείας με αιχμηρό όργανο.

Η σκηνή δακτυλοσκοπήθηκε και η Αστυνομία παρέλαβε τεκμήρια, τα οποία θα αποσταλούν για επιστημονικές εξετάσεις. Η Αστυνομία αναμένεται να εξετάσει τις κάμερες ασφαλείας που διαθέτουν γειτονικά ή παρακείμενα καταστήματα και υποστατικά σε μια προσπάθεια να εντοπιστούν οι κινήσεις των δραστών.

Το κατάστημα δεν έχει εγκατεστημένο σύστημα συναγερμού, ούτε διαθέτει κάμερες ασφαλείας, ωστόσο διαθέτει ασφαλιστική κάλυψη.

Πηγή; KYΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα