ΝΒΑ: Οι διαιτητές παρέλασαν για να στηρίξουν την απόφαση των παικτών

Παρέλαση στις εγκαταστάσεις της Disney World, με μπλουζάκια με κοινωνικά μηνύματα, έκαναν οι διαιτητές του ΝΒΑ για να δείξουν την υποστήριξή τους στην απόφαση των παικτών να μποϊκοτάρουν τα playoffs.

Tην υποστήριξή τους στην απόφαση των παικτών να μποϊκοτάρουν τα playoffs έδειξαν οι διαιτητές του ΝΒΑ, το πρωί (ώρα ΗΠΑ) της Πέμπτης,

καθώς φόρεσαν μπλουζάκια με κοινωνικά μηνύματα και παρέλασαν στη Disney World με τους υπαλλήλους των εγκαταστάσεων να τους χειροκροτούν γι' αυτή τους την ενέργεια.

Ήταν μια συμβολική κίνηση από το μέρος των διαιτητών, που παρακολούθησαν την σύσκεψη των παικτών προς το τέλος της, είπαν την γνώμη τους και περιμένουν και εκείνοι τις εξελίξεις για να μάθουν αν η σεζόν 2019/20 θα συνεχιστεί και θα ολοκληρωθεί, ή αν θα διακοπεί οριστικά.

Παρέλαση στις εγκαταστάσεις της Disney World με μπλουζάκια με κοινωνικά μηνύματα έκαναν οι διαιτητές του ΝΒΑ για να δείξουν την υποστήριξή τους στην απόφαση των παικτών να μποϊκοτάρουν τα playoffs. Tην υποστήριξή τους στην απόφαση των παικτών να μποϊκοτάρουν τα playoffs έδειξαν οι διαιτητές του ΝΒΑ, το πρωί (ώρα ΗΠΑ) της Πέμπτης, καθώς φόρεσαν μπλουζάκια με κοινωνικά μηνύματα και παρέλασαν στη Disney World, με τους υπαλλήλους των εγκαταστάσεων να τους χειροκροτούν γι' αυτή τους την ενέργεια. Ήταν μια συμβολική κίνηση από μέρους των διαιτητών, που παρακολούθησαν την σύσκεψη των παικτών προς το τέλος της, είπαν την γνώμη τους και περιμένουν και εκείνοι τις εξελίξεις για να μάθουν αν η σεζόν 2019/20 θα συνεχιστεί και θα ολοκληρωθεί, ή αν θα διακοπεί οριστικά.

Disney employees are lined up clapping and cheering for the people marching in support of NBA players’ protests against racism and police brutality. The group includes not just referees but some team attendants and others living on campus. pic.twitter.com/VeUjdm4CQg

— Tania Ganguli (@taniaganguli) August 27, 2020 Πηγή:sport24.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα