Ντομίνγκες: «Νιώθω ευγνωμοσύνη για τον κόσμο»

Ο Τσόρι Ντομίνγκες, με την εμφάνισή του στο ματς με τον Παναιτωλικό, αναδείχθηκε πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής της 30ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος και παρέλαβε το βραβείο του από τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββα Θεοδωρίδη. Στις δηλώσεις του, ο Αργεντινός μέσος των πρωταθλητών, τόνισε:

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος που πήρα αυτό το βραβείο.

Δεν το περίμενα, αλλά το χαίρομαι πολύ. Είναι μία δύσκολη και περίεργη χρονιά για εμένα, γιατί έχω λίγες συμμετοχές, όμως όσο έπαιξα πάντα προσπαθούσα να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα. Είμαι χαρούμενος και συγκινημένος που έχω καταφέρει να βοηθήσω για άλλη μία φορά την ομάδα μου. Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο. Νιώθω ευγνωμοσύνη γι' αυτούς, γιατί ακόμη και όταν δεν έπαιζα με αγαπούσαν και με υποστήριζαν. Ανταποδίδω την αγάπη. Είμαι πολύ συγκινημένος για την αγάπη που έχω από τον κόσμο και θέλω να την μοιραστώ με τους συμπαίκτες μου».

Για το που αφιερώνει το βραβείο, είπε: «Όπως πάντα λέω στους φιλάθλους του Ολυμπιακού, στην ομάδα μας, στους συμπαίκτες μου και στην οικογένεια μου, που με υποστηρίζουν κάθε μέρα».

Keywords
Τυχαία Θέματα