Ντε Γιόνγκε: "Δεν είμαι σίγουρος για το πέναλτι"

Την ανωτερότητα του Απόλλωνα αναγνώρισε στη διάσκεψη Τύπου ο προπονητής της Σαλαμίνας. Ο Γιανγκ Ντε Γιόνγκε εξέφρασε τις αμφιβολίες του για τον καταλογισμό του πέναλτι (στη φάση που έγινε το 2-0) και μίλησε για τη συνέχεια.

«Δεν είναι εύκολο να παίζεις στο πρώτο γκρουπ, πρέπει να είσαι οργανωμένος και σε εγρήγορση γιατί οι ομάδες παίζουν για το πρωτάθλημα και την Ευρώπη, σε αντίθεση με μας. Ο Απόλλωνας ήταν καλύτερος σήμερα, παρά το ότι βρήκαμε χώρους. Στο δεύτερο ημίχρονο έγινε το 1-0 μετά από κόρνερ. Προσπαθήσαμε να αλλάξουμε πράγματα, βάλαμε τον Μακτρίεφ που

δεν μπορούσε να παίξει από την αρχή και τον Γκόμες. Έγινε το 2-0 με το πέναλτι, το οποίο θα ξαναδούμε γιατί δεν είμαι σίγουρος αν υπήρχε. Στο τέλος μειώσαμε, αλλά ο Απόλλωνας ήταν καλύτερος συνολικά σήμερα.

Είναι πολύ σημαντικό αυτή την περίοδο να κοιτάμε τους παίκτες μας, έχουμε χρόνο για να ετοιμαστούμε για τη νέα περίοδο. Θέλουμε να κερδίζουμε και τα παιχνίδια, αλλά και να επιλέξουμε παίκτες για το μέλλον. Ξέρουμε ότι δεν θα παίξουμε στην Ευρώπη, αλλά αξίζουμε σεβασμό από όλους που τερματίσαμε στην εξάδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα