Α.Κουκκίδη: Στρατηγική Ν.Παπαδόπουλου ζητά η πλειοψηφία

Σε δηλώσεις προέβη, η Εκπρόσωπος Τύπου του επιτελείου, του υποψήφιου Πρόεδρου της Δημοκρατίας, Νικόλα Παπαδόπουλου, Άννα Κουκκίδη-Προκοπίου, σχετικά με χθεσινές δηλώσεις του κ.Κασουλίδη για τις πραγματικές προθέσεις του Νίκου Αναστασιάδη. Μεταξύ άλλων, μίλησε και την νέα στρατηγική που προτείνει ο Νικόλας Παπαδόπουλος.

Αυτούσια η δήλωση

Ο υπουργός εξωτερικών κ. Κασουλίδης σε χτεσινές

του δηλώσεις ήταν ιδιαιτέρως αποκαλυπτικός σε σχέση με τις πραγματικές προθέσεις του κ. Αναστασιάδη.

Η δήλωση του κ. Κασουλίδη (ΚΥΠΕ) «αν ξεκινήσουμε με την νοοτροπία των όρων, δεν πρόκειται να ξεκινήσουμε συνομιλίες», επιβεβαιώνει για ακόμα μια φορά ότι μοναδικός στόχος του κ. Αναστασιάδη είναι να συνεχίσει την επικίνδυνη και αποτυχημένη στρατηγική του από το σημείο που είχε σταματήσει στο Κραν Μοντάνα.

Άνευ όρων επανέναρξη των συνομιλιών, την οποία ουσιαστικά προανήγγειλε ο κ. Κασουλίδης, σημαίνει βασικά «κλείδωμα» των απαράδεκτων υποχωρήσεων Αναστασιάδη σε όλες τις εσωτερικές πτυχές του Κυπριακού και προάγγελος νέων υποχωρήσεων στις πτυχές της ασφάλειας και των εγγυήσεων, αφού όπως ο ίδιος ο κ. Κασουλίδης είχε πει το καλοκαίρι «η θέση για μηδέν στρατό και μηδέν εγγυήσεις ΔΕΝ είναι θέση της πλευράς μας».

Είναι γι’ αυτό το λόγο που η μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία στηρίζει και ζητά τη Νέα Στρατηγική που προτείνει ο Νικόλας Παπαδόπουλος. Μια Νέα Στρατηγική που θα καθαρίζει το τραπέζι από τις απορριπτέες υποχωρήσεις των τελευταίων χρόνων και που θα δημιουργεί πολιτικό, οικονομικό και διπλωματικό κόστος στην Τουρκία, ανατρέποντας την πολιτική των επικίνδυνων υποχωρήσεων και της άνευ όρων συνθηκολόγησης.

Keywords
Τυχαία Θέματα