Ν.Πενταράς: "Κανένας μοτοσικλετιστής χωρίς κράνος ασφαλείας"

"Κανένας μοτοσικλετιστής δεν μπορεί και δεν πρέπει να κυκλοφορεί στους δρόμους χωρίς κράνος ασφαλείας". Για την Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου, αυτό είναι ένα ξεκάθαρο μήνυμα που και υπηρετούμε και θέλουμε να στείλουμε σε όσους χρησιμοποιούν μηχανές, ανέφερε μιλώντας στο Sigmalive.com o Αστυνομικός Διευθυντής Πάφου, Νίκος Πενταράς.

Αναλογιζόμενοι πραγματικά τις ευθύνες που έχουμε για να προστατεύσουμε τους συμπολίτες μας, είπε, εργαστήκαμε σκληρά και πετύχαμε το σκοπό μας που δεν είναι άλλος από το να καθιερωθεί η συνείδηση

ότι η χρήση του κράνους σώζει ζωές.

Αποτελεί διαπίστωση της Αστυνομίας στην Πάφο, αλλά και της ίδιας της κοινωνίας εκτιμώ, συμπλήρωσε ο κ. Πενταράς, ότι κανένας μοτοσυκλετιστής δεν κυκλοφορεί χωρίς κράνος στην πόλη μας κάτι το οποίο πρέπει να υπογραμμίζουμε, αναδεικνύοντας και τα καλά της οδικής συμπεριφοράς. Ευχαριστούμε το κοινό που συμμορφώνεται με τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Στις περιπτώσεις που αυτό δυστυχώς δεν γίνεται, για την Αστυνομία αποτελεί προτεραιότητα αλλά και υποχρέωση η εφαρμογή της Νομοθεσίας και του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, μέσα από τον οποίο θα επιτευχθεί η προστασία των επιβατών στις μηχανές. Είναι γνωστό και το έχουμε επαναλάβει πολλές φορές ότι η μη χρήση κράνους είναι μια από τις κυριότερες αιτίες θανατηφόρων τραχαίων δυστυχημάτων.

Keywords
Τυχαία Θέματα