«Νόμιζα ότι το πάνω χέρι είχε η Ρούλα-Δεν τους είδα ως στεναχωρημένους γονείς»

Για τις εξελίξεις γύρω από τη συγκλονιστική υπόθεση θανάτων των τριών παιδιών στην Πάτρα και για τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου μίλησε ο δημοσιογράφος Γιώργος Σόμπολος.

Αρχικά ανέφερε ότι υπάρχουν σε εξέλιξη πάρα πολλές έρευνες από την εισαγγελία της Αθήνας και της Πάτρας, σχετικά με τα αίτια θανάτου των άλλων δύο παιδιών, αλλά και για το θάνατο της σπιτονοικοκυράς.

Διαβάστε

ακόμη: Μάνος Δασκαλάκης: Τα στοιχεία είναι αδιάσειστα για τη Ρούλα (BINTEO)

Πρόσθεσε ότι για την υπόθεση της σπιτονοικοκυράς, οι Αρχές «ξεσκονίζουν» τα οικονομικά θέματα που αφορούν την θανούσα. «Πριν μερικά χρόνια είχε δώσει πληρεξούσιο στον Μάνο Δασκαλάκη για να χειρίζεται τα οικονομικά της», είπε. Συμπλήρωσε ότι ήταν υπεύθυνος για τα χρέη της θανούσας και οι Αρχές ψάχνουν για ενδεχόμενες ατασθαλίες. «Θέλουν να δουν αν τα χρήματα κατέληξαν σε άλλη τσέπη».

Σημείωσε ότι μέχρι στιγμής δεν προκύπτει κάτι το μεμπτό, ενώ η έρευνα για τα ιατρικά θέματα της γυναίκας βρίσκεται σε εξέλιξη. «Αν χρειαστεί θα ληφθεί οστό για την ταυτοποίηση του DNA, αλλά και τρίχες από το κρανίο για να διαπιστωθεί αν τις δόθηκαν άλλα φάρμακα από αυτά που έπαιρνε.

Ο Γιώργος Σόμπολος μίλησε και για τη συνέντευξη που πήρε από τη Ρούλα Πισπιρίγκου και τον Μάνο Δασκαλάκη. «Νόμιζα ότι το πάνω χέρι στην οικογένεια το είχε η Ρούλα, αλλά αυτός που προκάλεσε τη συνέντευξη ήταν ο Μάνος».

Επεσήμανε ότι η Ρούλα είναι ο ίδιος άνθρωπος είτε είναι μπροστά στις κάμερες είτε όχι. «Ποτέ δεν έκανε κάποιο σχόλιο για τα παιδιά της ή να ενοχληθεί για κουβέντες που αφορούσαν τα παιδιά της». Πρόσθεσε ότι ο Μάνος Δασκαλάκης είναι ένας εντελώς διαφορετικός χαρακτήρας ο οποίος στήριζε τη σύζυγο του, αλλά είχε αγωνία για να μάθει τι συνέβη στο πρώτο και στο τρίτο του παιδί.

«Δεν τους είδα πότε ως γονείς που έχασαν τρία παιδιά και να είναι προβληματισμένοι ή στεναχωρημένοι», είπε. Συμπλήρωσε ότι δεν είδε ποτέ θλίψη ή κάτι που να τους στεναχωρεί.

Ακόμη ανέφερε ότι στη συνέντευξη παρουσίασαν μια ψεύτικη πραγματικότητα, κάτι το οποίο δεν ήταν θετικό για τη συνέχεια.

Ο κ. Σόμπολος τόνισε ότι η δικαιοσύνη έκρινε πολύ ικανά τα ευρήματα της ιατροδικαστικής έκθεσης, συσχετίζοντας των θάνατο των τριών παιδιών με την Ρούλα.

Τέλος, ανέφερε ότι η Ρούλα τον ρωτούσε καθημερινά πότε θα βγει η τοξικολογική έκθεση και αν θα δείξει κάτι, κάτι το οποίο του προκάλεσε εντύπωση.

Δείτε το βίντεο: 

Διαβάστε ακόμη: Έκανε ήδη αίτημα αποφυλάκισης η Ρούλα Πισπιρίγκου

Keywords
Τυχαία Θέματα