Νίκος Ανδρονίκου: "Είναι το μέλλον μας"

Με την καθοδήγηση του Νίκου Ανδρονίκου πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση της Εθνικής Ελπίδων στα βοηθητικά γήπεδα του Σταδίου ΓΣΠ.

Ο νέος μας Ομοσπονδιακός προπονητής ανέλαβε καθήκοντα και στις 2 Ιουνίου θα καθοδηγήσει για πρώτη φορά την ομάδα στο εντός έδρας φιλικό με την Εθνική Ελπίδων Βουλγαρίας.

«Καλωσορίζουμε τον κ. Ανδρονίκου στην Εθνική μας. Οι περισσότεροι τον γνωρίζετε από την πολυετή θητεία του σε αρκετές ομάδες Α’ Και Β’ Κατηγορίας και

είναι σημαντικό για την Ομοσπονδία μας που τον έχουμε μαζί μας σε αυτή την καινούρια προσπάθεια.

Ο κ. Ανδρονίκου θα έχει την ευθύνη για το υπόλοιπο της διοργάνωσης που βρίσκεται σε εξέλιξη αλλά και για την επόμενη διοργάνωση της προκριματικής φάσης», ανέφερε προς τους διεθνείς και τους συνεργάτες του καλωσορίζοντας τον Νίκο Ανδρονίκου ο Διευθυντής Διεθνών Σχέσεων ΚΟΠ κ. Άδωνις Προκοπίου.

«Αρχίζουμε μια νέα προσπάθεια και δεν θέλω να πω πολλά σε αυτή την συγκέντρωση. Ευχαριστώ την Ομοσπονδία που μου εμπιστεύτηκε αυτό το σημαντικό πόστο. Μας περιμένει σκληρή δουλειά.

Οι ποδοσφαιριστές που παίρνουν πρόσκληση για να είναι εδώ αποτελούν την ομάδα Elite του ποδοσφαίρου μας. Είναι το μέλλον μας και αρχίζουμε με σοβαρότητα εντός και εκτός γηπέδου την προσπάθεια μας και με επαγγελματισμό.

Θα πούμε περισσότερα στην επόμενη συγκέντρωση, όταν θα μας περιμένει το φιλικό παιχνίδι με τη Βουλγαρία», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Νίκος Ανδρονίκου στους διεθνείς μας.

Βοηθός του θα είναι ο Γιώργος Κυπριανού, προπονητής τερματοφυλάκων ο Ανδρέας Λουγκρίδης και γυμναστής της ομάδας ο Κωνσταντίνος Ρωσταντής.

Στη σημερινή συγκέντρωση συμμετείχαν και οι 25 ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν και με εξαίρεση τον Φύτο Κυριάκου που ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα, οι υπόλοιποι έλαβαν κανονικά μέρος στην προπόνηση».

Η αποστολή θα παραμείνει στο ξενοδοχείο Allegra μέχρι και αύριο που θα γίνει διπλή προπόνηση.

Αναλυτικά ο κατάλογος με τους ποδοσφαιριστές που συμμετέχουν στην προετοιμασία:

ΑΕΚ: Χριστόφορος Κούρτης

ΑΕΛ: Ανδρέας Κυριάκου, Κωνσταντίνος Κυριάκου, Ανδρέας Φράγκος

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Φύτος Κυριάκου

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Ιωάννης Πίττας, Παναγιώτης Παναγιώτου, Θεόδωρος Ιωσηφίδης, Χρίστος Γουίλερ

ΑΠΟΕΛ: Ραφαήλ Αναστασίου, Γιώργος Τασουρής, Νικόλας Ιωάννου, Γιώργος Χριστοδούλου

ΑΡΗΣ: Μηνάς Αντωνίου

ΔΟΞΑ Κατωκοπιάς: Γιώργος Αρέστη

ΕΘΝΙΚΟΣ Άχνας: Μάριος Ηλία

ΕΝ Παραλιμνίου: Λοϊζος Κοσμά, Αντώνης Κουμής, Μιχάλης Γιωρκάτζιης

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Ιωάννης Κούσουλος

ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας: Ανδρέας Παναγιώτου, Φάνος Κατελάρης, Ανδρέας Χριστοδούλου

ΠΑΕΕΚ: Ανδρέας Φραγκέσκου

Πάφος FC: Θωμάς Ιωάννου

Keywords
Τυχαία Θέματα