Νικόλας: Τον Φεβρουάριο θα φέρουμε το καινούριο

«Είναι με τη δική σας δύναμη και τη δύναμη της γενιάς μας, που τον ερχόμενο Φεβρουάριο θα φέρουμε το καινούριο και θα αλλάξουμε τη Κύπρο μας», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ομιλία του, ο Υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νικόλας Παπαδόπουλος, απόψε, στη διάρκεια πολιτικής μαζικής συγκέντρωσης φίλων και υποστηρικτών του, στον Ύψωνα.

Ο Νικόλας Παπαδόπουλος πρόσθεσε στην συνέχεια: «Είναι πολλές και σημαντικές οι διαφορές ανάμεσα στη δική μας προσπάθεια και τις άλλες υποψηφιότητες.

Η πιο μεγάλη, η πιο σημαντική μας διαφορά, είναι ότι εμείς δεν ερχόμαστε για να διαχειριστούμε ή να διορθώσουμε την σαθρή κατάσταση που μας ταλαιπωρεί σήμερα. Ερχόμαστε για να την αλλάξουμε ριζικά. Ούτε δίνουμε δεσμεύσεις καινές περιεχομένου. Κάθε υπόσχεσή μας είναι προτεραιότητα και ηθικό καθήκον μας να τη υλοποιήσουμε. Γιατί αντιλαμβανόμαστε διαφορετικά την πολιτική και έχουμε πολύ διαφορετική αντίληψη για τον τρόπο που το κράτος πρέπει να αντιμετωπίζει τον πολίτη. Γιατί σκεφτόμαστε τον τόπο που πρέπει να παραδώσουμε στις επόμενες γενιές».

Απευθυνόμενος στο πλήθος κόσμου το οποίο ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά του και έδωσε το παρών του στην πολιτική συγκέντρωση στον Ύψωνα, ανέφερε:

«Σας χρειάζομαι δίπλα μου για να ορίσουμε νέες προτεραιότητες, με επίκεντρο την καθημερινότητα των πολιτών. Για να αποκαταστήσουμε τη μεσαία τάξη. Για να οδηγήσουμε την πραγματική οικονομία σε ανάπτυξη. Για να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας. Σας θέλω δίπλα μου, για να κάνουμε πράξη τη Νέα Στρατηγική στο Κυπριακό. Για να ενισχύσουμε την Κυπριακή Δημοκρατία. Για να διεκδικήσουμε βιώσιμη και λειτουργική λύση, που θα διασφαλίσει την επιβίωση του Κυπριακού Ελληνισμού. Για να φέρουμε στην Κύπρο την αλλαγή. Για να ξαναβρούμε τη χαμένη αξιοπρέπεια μας. Για να επαναφέρουμε την αξιοπιστία στην πολιτική ζωή. Να δώσουμε στο λαό μας ελπίδα και προοπτική».

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο Υποψήφιος Πρόεδρος τόνισε: «Ο λαός μας γνωρίζει καλά ότι το Φλεβάρη δεν αποφασίζουμε μόνο ποιος θα είναι ο νέος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Το Φλεβάρη, αποφασίζουμε αν θα συνεχιστεί η αποτυχημένη και επικίνδυνη στρατηγική Αναστασιάδη, την οποία υιοθετεί και ο υποψήφιος του ΑΚΕΛ, ή αν θα εφαρμοστεί η δική μας, Νέα Στρατηγική για την Κυπριακή Δημοκρατία και τη λύση του Κυπριακού».

Keywords
Τυχαία Θέματα