Νίκησε και βλέπει ΑΠΟΕΛ

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις της στην Δανέζικη Σούπερ Λίγκα η Μίντιλαντ. Η αντίπαλος του ΑΠΟΕΛ, υπό το βλέμμα του Νούνο Μπαπτίστα επικράτησε εκτός έδρας της Σοντερίσκε με 2-1. Αυτή ήταν η δεύτερη της νίκη σε ισάριθμα παιγνίδια, αναγκάζοντας τους γηπεδούχους στην πρώτη τους ήττα.

Η Μίντιλαντ άνοιξε το σκορ στο 35΄ με τον Duelund και παρά την γρήγορη ισοφάριση στην επανάληψη, κατάφερε να πετύχει στο 77ο λεπτό το νικητήριο γκολ με τον Rasmussen.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο τεχνικός της αντιπάλου του ΑΠΟΕΛ προφύλαξε ποδοσφαιριστές ενόψει της αναμέτρησης της Τρίτης. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα η ομάδα του να μην έχει καλή εικόνα, αλλά πήρε μια επαγγελματική νίκη, δείχνοντας ότι μπορεί και με μια μέτρια εμφάνιση να πάρει το τρίποντο.
Αύριο ο Νούνο Μπαπτίστα θα ενημερώσει τον Πασιένσια για τα στοιχεία που σύλλεξε, ενώ λογικά και ο Πορτογάλος τεχνικος παρακολούθησε το παιγνίδι μέσω διαδιχτύου.
Η ενδεκάδα της Μίντιλαντ: J. Dahlin, E. Sviatchenko,P. Banggaard, F. Møller, A. Munksgaard T. Sparv, P. Andersson, D. Royer, J. Gemmer, M. Duelund, M. Rasmussen.

Keywords
Τυχαία Θέματα