Νίκησε και ανέβηκε δεύτερη η Ντόρτμουντ (video)

Η Ντόρτμουντ πήρε ένα σπουδαίο διπλό στην έδρα της Γκλάντμπαχ (1-2) και έτσι ανέβηκε στην δεύτερη θέση της Bundesliga και μείωσε στον πόντο από την πρώτη Μπάγερν Μονάχου.

Η Ντόρτμουντ έφυγε με ένα σπουδαίο διπλό από την έδρα της Γκλάνμπαχ, ανέβηκε στη δεύτερη θέση και πλέον βρισκεται στι -1 από την πρώτη Μπάγερν Μονάχου.

Το ματς

Η Γκλάντμπαχ  μπήκε καλά στην αναμέτρηση και μόλις στο 7ο λεπτό

έχασε μία τεράστια ευκαιρία με τον Λάινερ να μην μπορεί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Μόλις ένα λεπτό αργότερα η Μπορούσια Ντόρτμουντ στην πρώτη σημαντική στιγμή άνοιξε το σκορ με απίθανη γκολάρα του Αζάρ μέσα από την περιοχή. Ο Αζάρ «πλήγωσε» την πρώην ομάδα του αδειάζοντας τρεις παίκτες και με σουτ δεν άφησε κανένα περιθωριο αντίδρασης στον τερματοφύλακα των γηπεδούχων.

Στο 16ο λεπτό του αγώνα ο Μπένσμπαϊνι έκανε ένα υπέροχο σουτ, με την μπάλα να περνάει μόλις άουτ. ΟΙ γηπεδουχοι έχασαν δύο- τρεις ευκαιρίες μέχρι το ημίχρονο, αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η Γκλάντμπαχ έφερε το ματς στα ίσα. Συγκεκριμένα, στο 50ο λεπτό του αγώνα ο Στιντλ έκανε το 1-1 με ωραίο σκάψιμο μέσα από την περιοχή. 

Το ματς ήταν ισορροπημένο και τελικά στο 71ο λεπτό του αγώνα η Ντόρτμουντ έκανε το 2-1 με ωραίο σουτ του Χακίμι μέσα από την περιοχή. 

Έτσι οι φιλοξενούμενοι έφυγαν με το διπλό, ανέβηκαν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και μείωσαν στον πόντο από την πρωτοπόρο Μπάγερν Μονάχου.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Νίκησε, Ντόρτμουντ,nikise, ntortmount