Νίκη σαν... παραμύθι για την Πάρμα

Ο κόουτς της Πάρμα, Ρομπέρτο Ντοναντόνι, παρομοίασε το... έπος της ομάδας του απέναντι στη Γιουβέντους (1-0) με παραμύθι, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει πως όλα τα εύσημα ανήκουν στους ποδοσφαιριστές του και μόνο.

Η... σχεδόν διαλυμένη και υποβιβασμένη Πάρμα των χιλίων προβλημάτων έκανε το μεγάλο «μπαμ» στη Serie A το απόγευμα του Σαββάτου, επικρατώντας με σκορ 1-0 της «Γηραιάς Κυρίας» σε μια ημέρα που θα θυμούνται ίσως και για πάντα οι παίκτες της.

Ο προπονητής του συλλόγου,

πάντως, ξέρει πολύ καλά τι σημαίνει μια τέτοια νίκη για την ψυχολογία και το πείσμα που έχουν ανάγκη οι «παρμέντσι», λέγοντας:

«Ξέραμε πόσο ανησυχούσαν οι οπαδοί μας για το παιχνίδι κόντρα στη Γιουβέντους λόγω της διαφοράς δυναμικότητας και της κατάστασής μας και είμαστε ευτυχείς που καταφέραμε να τους δώσουμε μια τόσο μεγάλη χαρά. Πιστεύω ότι οι μοναδικοί που αξίζουν τα εύσημα είναι οι ποδοσφαιριστές για όλη την προσπάθεια που έχουν κάνει και την αντοχή που επιδεικνύουν. Υπάρχει μόνο ένας δρόμος μπροστά μας και αυτός είναι η ανάγκη να αποδείξουμε τι αξίζουμε. Θέλουμε να βάλουμε τις βάσεις για την ομάδα του μέλλοντος. Η νίκη μας, ήταν σαν παραμύθι... Σαν αυτά που διαβάζει η κόρη μου...».

Keywords
Τυχαία Θέματα