Νέος εμπρησμός ακινητοποιημένου αυτοκινήτου

Σε εμπρησμό οφείλεται πυρκαγιά που ξέσπασε χθες το πρωί σε όχημα που βρισκόταν ακινητοποιημένο στην άκρη του δρόμου, στη Λεωφόρο Λευκοθέου, στη Μακεδονίτισσα στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, στο ίδιο όχημα είχε τεθεί φωτιά και στο παρελθόν. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Υπηρεσίας, η ώρα 08.22 χθες λήφθηκε μήνυμα για πυρκαγιά σε όχημα στη Λεωφόρο Λευκοθέου στην Μακεδονίτισσα, στη Λευκωσία.

Ανταποκρίθηκαν δυο πυροσβεστικά οχήματα από το Σταθμό Λακατάμιας, και η ώρα 08.36 τέθηκε

υπό έλεγχο η πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει σε ημιφορτηγό όχημα, το οποίο βρισκόταν ακινητοποιημένο στην άκρη του δρόμου.

Η πυρκαγιά, προστίθεται, ήταν σε χαρτόνια στο χώρο των επιβατών. Το όχημα χρησιμοποιείτο από τον ιδιοκτήτη του για την πώληση καρπουζιών και βρισκόταν ακινητοποιημένο στην άκρη του δρόμου.

Στο ίδιο όχημα τέθηκε φωτιά και στο παρελθόν και πάλι στο χώρο επιβατών, αναφέρεται, και σημειώνεται πως προκλήθηκαν ελαφρές επιπρόσθετες ζημιές στο όχημα από την τελευταία πυρκαγιά, η οποία οφείλεται σε εμπρησμό.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία αναφέρει, εξάλλου, πως από η ώρα 06.00 χθες το πρωί μέχρι και η ώρα 06.00 σήμερα το πρωί ανταποκρίθηκε σε 23 κλήσεις για βοήθεια, 13 πυρκαγιές, 7 ειδικές εξυπηρετήσεις και 3 ψευδείς κλήσεις.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα