Νέο κάζο για τη Μίλαν

Η Μίλαν συνεχίζει τις απογοητευτικές εμφανίσεις με τον Τζενάρο Γκατούζο στην τεχνική ηγεσία, αφού αυτή τη φορά γνώρισε την ήττα με 2-0 απ' την Αταλάντα στο "Σαν Σίρο" και παρέμεινε πολύ χαμηλά στη βαθμολογία.



Φαίνεται πως η νίκη με 2-1 επί της Μπολόνια ήταν απλά μία παρένθεση. Η απόφαση για ritiro μέσα στην εβδομάδα δεν βοήθησε τη Μίλαν να βελτιώσει την εικόνα της, η οποία γνώρισε ακόμη μία ήττα, αυτή τη φορά με 2-0 απ' την Αταλάντα στο "Σαν Σίρο" για την 18η αγωνιστική της Serie A.

Οι

"ροσονέρι" εμφανίστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων, με συνέπεια να φύγουν με κατεβασμένα τα κεφάλια για δεύτερο σερί παιχνίδι πρωταθλήματος, ύστερα απ' την ήττα με 3-0 απ' τη Βερόνα. Η ομάδα του Μπέργκαμο άνοιξε το σκορ στο 32ο λεπτό με τον Μπράιαν Κριστάντε, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την ασταθή απόκρουση του Τζανλουίτζι Ντοναρούμα κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με κοντινή προβολή.

Οι παίκτες του Τζενάρο Γκατούζο προσπάθησαν να αλλάξουν τα δεδομένα του παιχνιδιού, κυνήγησαν το γκολ της ισοφάρισης, αλλά οι "νερατζούρι" βρήκαν κενούς χώρους και "χτύπησαν" στην κόντρα επίθεσης, φτάνοντας σε δεύτερο γκολ στο 71' με τον νεοεισελθόντα Γιόσιπ Ίλιτσιτς. Στο συγκεκριμένο σημείο η σεμνή τελετή έλαβε τέλος, αφού οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν ευκαιρίες μπροστά απ' τα καρέ του Μπερίσα, με την Αταλάντα να φεύγει νικήτρια απ' το Μιλάνο και να μπαίνει δυνατά στο κόλπο της εξάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα