Νεκτάριος Πετεβίνος: "Δίνεται μια δεύτερη ευκαιρία"

Στο Ράδιο Πρώτο μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος και τόνισε ότι δίνεται στους ποδοσφαιριστές η ευκαιρία να αποδείξουν ότι αξίζουν να βρίσκονται στην ομάδα.

Αρχικά μίλησε για τον Λάνιγκ«Από την στιγμή που ήρθε στην Κύπρο έμειναν τα διαδικαστικά. Πέρασε από εξετάσεις, λύθηκαν τα γραφειοκρατικά ζητήματα (συμβόλαια) και προχωρήσαμε στην επίσημη ανακοίνωση. Δεν υπάρχει θέμα αν θα προλάβουμε. Έστειλε

τελεσίγραφο η ΚΟΠ με το οποίο λέει ξεκάθαρα ότι όποισδήποτε ποδοσφαιριστής μπορεί να εγγραφεί την Παρασκευή πριν από κάθε αγώνα.Μας δίνεται χρόνος για να πάρουν οι ποδοσφαιριστές μια δεύτερη ευκαιρία για να έχει μια ακόμα ευκαιρία για να εκτιμήσει και να αξιολογήσει το ρόστερ μέσα από το φιλικό. Είναι ανοικτό το ενδεχόμενο για ακόμα μια μετεγγραφή. Αν θέλει ο κ. Φινκ να προχωρήσει σε μια δεύτερη μετεγγραφή τότε απομένουν εννέα μέρες άρα μέχρι την επόμενη βδομάδα θα καθορίσει τα δεδομένα.Ο Λάνιγκ θα επιστρέψει την Δευτέρα από την Γερμανία για να ενσωματωθεί στις προπονήσεις»

Για την σημερινή προπόνηση«Είναι μετρήσεις και είναι επιλογή τρόπου προπόνησης. Μέσα από τα ταχύμετρα θέλει να δημιουργήσει δεδομένα για την εκρηκτικότητά των ποδοσφαιριστών Σε σχέση και με το προηγούμενο παιχνίδι πέρα από τον Βινίσιους και τον Γκόμες οι υπόλοιποι(Σωτηρίου, Μαντούκα και Αλωνεύτης) έχουν πολύ λίγες πιθανότητες να αγωνιστούν με τη Σαλαμίνα»

Για δεύτερη μετεγγραφή«Η αξιολόγηση θα προκύψει την ερχόμενη Δευτέρα και από την στιγμή που δεν υπάρχει προχωρημένη συζήτηση με κανένα ποδοσφαιριστή τότε τα πράγματα πρέπει να τρέξουν».

Για την συνάντηση εταιρείας και σωματείου«Η συνάντηση ήταν αποτέλεσμα της πρότασης της εταιρείας. Συζητήθηκε ενώπιον και παλιών προέδρων σε ένα καλό κλίμα και αποφασίστηκε να συγκληθεί επιτροπή που θα δει διεξοδικά το θέμα. Περιμένουμε τις όποιες εξελίξεις»

Keywords
Τυχαία Θέματα