Νεες αποκαλύψεις για το μυστικό γάμο Άνιστον - Θερού

Tην ώρα που οι νεόνυμφοι Τζένιφερ Άνιστον και Τζάστιν Θερού περνούν το μήνα του μέλιτος στα νησιά Bora-Bora μαζί με τους… φίλους τους, όλο και περισσότερα στοιχεία έρχονται στο «φως» για τον μυστικό τους γάμο.

Το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης και πίστης στην 22 εκ. δολαρίων έπαυλή τους στο Bel Air της Καλιφόρνια χωρίς όμως να το πάρει χαμπάρι κανείς, ούτε καν οι… καλεσμένοι, οι οποίοι πίστευαν ότι είχαν προσκληθεί για το πάρτι γενεθλίων του Τζάστιν Θερού.


O διάσημος ραδιοφωνικός παραγωγός Χάουαρτν Στερν, ο οποίος ήταν

και από τους πολύ λίγους που γνώριζαν ότι όντως θα γίνει γάμος, και όχι τα γενέθλια του Τζάστιν, έδωσε στη δημοσιότητα αρκετές λεπτομέρειες.


Όπως είπε ανάμεσα στους καλεσμένους του ζευγαριού ήταν η Έλεν Ντε Τζενέρις, η Σάντρα Μπούλοκ, ο Ορλάντο Μπλουμ αλλά και ο Τζίμι Κίμελ ο οποίος μάλιστα τέλεσε το μυστήριο!

Βέβαια, αυτό που του έκανε εντύπωση είναι πως το ζευγάρι πήρε από όλους τα κινητά τους τηλέφωνα καθώς δεν ήθελε να διαρρεύσουν φωτο από το γάμο του.

«Δεν μας άφησαν να έχουμε τα κινητά μας! Τα παραδώσαμε πριν ξεκινήσει ο γάμος!» ανέφερε στην εκπομπή του ο ραδιοφωνικός παραγωγός ενώ τόνισε ότι τους εκλιπαρούσε να του το αφήσουν λέγοντας πως δεν θέλει να έχει καμία τους φωτο!

Μάλιστα, έκανε και πλάκα για τις καρέκλες που είχαν στηθεί στο χώρο λέγοντας πως «ήταν τόσο μικρές. Είμαι κοντά στα 2 μέτρα ύψος, δεν είμαι παιδάκι!».

Πηγή - ΑΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα