Νεαγκόε: ''Χάσαμε δυο βαθμούς''

Στη συνέντευξη Τύπου ο Εουγκέν Νεαγκόε ο τεχνικός του Άρη ανέφερε ότι η ομάδα του την πάτησε στο τέλος, διότι φοβήθηκε τον αγώνα και έχασε δυο πολύτιμους βαθμούς.

Τι είπε ο τεχνικός του Άρη:

«Ήταν ένας όμορφος αγώνας. Έτσι όπως είχε συζητηθεί τις τελευταίες μέρες ήταν ένα ντέρμπι. Δυστυχώς δεν πήραμε αυτό που θέλαμε. Χάσαμε δύο βαθμούς. Τους είχαμε στο χέρι. Δεν καταφέραμε να σκοράρουμε ακόμα ένα γκολ να τελειώσουμε το παιχνίδι, αλλά και τα λάθη είναι μέρος του ποδοσφαίρου. Είναι

πολύ δύσκολο αυτό το βράδυ. Φοβηθήκαμε μια μεγάλη νίκη ενώ είχαμε το 2-0. Δεν κρατήσαμε την μπάλα όσο θέλαμε και αυτό με έκανε να πιστεύω πως φοβηθήκαμε το αποτέλεσμα. Μπορεί οι παίκτες μου να μην μπορούσαν να το πιστέψουν, ακόμα και τη στιγμή που είχαμε το 2-0, ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε. Ο Απόλλωνας είναι μια μεγάλη ομάδα με καλούς παίκτες. Όπως παίξαμε με την Ανόρθωση και την Ομόνοια, παίξαμε και σήμερα, αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Καλή τύχη στον Απόλλωνα που είναι μια πολύ καλή ομάδα, με πολύ καλό προπονητή, αλλά σήμερα χάσαμε δυο βαθμούς».

Keywords
Τυχαία Θέματα