Νέα στοιχεία για την «δίκη της Οσασούνα»

Σε δύσκολη θέση βρίσκεται η Οσασούνα αφού με νέα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας υπάρχουν αποδείξεις ότι τόσο η Μπέτις όσο και η Εσπανιόλ χρηματίστηκαν για να στήσουν αγώνες.

Όπως αποκαλύφθηκε στην «δίκη της Οσασούνα», σε λογαριασμό της Εσπανιόλ κατατέθηκε το ποσό των 250.000 ευρώ ώστε να λήξει ισόπαλο ο αγώνας της με την

Οσασούνα, και 650.000 ευρώ σε λογαριασμό της Μπέτις για δύο αγώνες. Συγκεκριμένα 400.000 ευρώ για νίκη της επί της Βαγιαδολίδ και 250.000 για να ηττηθεί από την Οσασούνα.

Οι τρεις αναμετρήσεις αφορούν την σεζόν 2013-14 και ο στόχος ήταν η Οσασούνα να καταφέρει να αποφύγει τον υποβιβασμό στην Segunda Division. Το δικαστήριο έχει ζητήσει να γίνει έρευνα και να ανοίξουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί των εμπλεκόμενων συλλόγων και να εξακριβωθούν αν οι κινήσεις έχουν γίνει στις ημερομηνίες που αφορούν τα εν λόγω ματς.

Η έρευνα της δικαιοσύνης αφορά ένα ποσό που φτάνει τα 2,4 εκατ. ευρώ το οποίο έχει φύγει από τα ταμεία της ομάδας της Παμπλόνα με στόχο τον καθορισμό αγώνων υπέρ της. Μάλιστα, δεν αποκλείεται στο μικροσκόπιο του δικαστηρίου να μπουν και άλλοι αγώνες, ενώ ο συνολικός αριθμός των κατηγορούμενων φτάνει τους 23.

Keywords
Τυχαία Θέματα