Νέα… Σημερινή Εποχή

Η 28η Μαΐου σηματοδοτεί τη νέα εποχή της πιο ιστορικής εφημερίδας της Κύπρου.

Νέα… σημερινή εποχή!

Από την Κυριακή 28 Μαΐου η εφημερίδα «ΣΗΜΕΡΙΝΗ» θα κυκλοφορεί αποκλειστικά την Κυριακή δίνοντας έτσι την καλύτερη αφορμή για ολοκληρωτική ενημέρωση, με ρεπορτάζ, ειδησεογραφία, πολιτισμό, συνεντεύξεις, αθλητικά, απόψεις,

αλλά και με κριτική σκέψη που άλλωστε χαρακτηρίζει την εφημερίδα εν τη γενέσει της.

Όλοι οι αρθρογράφοι της «ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ», θα συνεχίσουν «να λένε τα πράγματα με το όνομά τους» καθημερινά στο διαδραστικό ειδησεογραφικό portal Sigmalive.

Πορεία στο χρόνο

Η ιστορία της εφημερίδας «ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ» είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ιστορία αυτού του τόπου. Στις 3 Φεβρουαρίου 1976 «γεννήθηκε» μια εφημερίδα. Όχι μια οποιαδήποτε εφημερίδα, αφού μια ομάδα καταξιωμένων και έμπειρων δημοσιογράφων αποφάσισαν να εκδώσουν τη «ΣΗΜΕΡΙΝΗ» γράφοντας αλήθειες χωρίς φόβο, αλλά με πραγματικό πάθος.

Στις 28 Μαΐου η «ΣΗΜΕΡΙΝΗ», αποδεχόμενη τις προκλήσεις της νέας εποχής, γυρίζει σελίδα, έχοντας όμως πάντα ως παρακαταθήκη το ένδοξο παρελθόν της.

Έρχεται ανανεωμένη

Η νέα «ΣΗΜΕΡΙΝΗ» της Κυριακής περνά στη νέα εποχή κι έρχεται με νέο σχήμα, με ανανεωμένο σχεδιασμό και με πρωτοποριακή αισθητική.

Με γνώμονα την έγκυρη ενημέρωση και δυναμική παρουσίαση δημοσιογραφικών απόψεων, ο κάθε υποψιασμένος πολίτης μπαίνει σε δημόσιο διάλογο. Η είδηση παρουσιάζεται με κριτική ματιά, από μια διαφορετική σκοπιά, χωρίς να προπαγανδίζεται η αλήθεια αλλά να φαίνεται ξεκάθαρη.

Στο πλαίσιο του επανασχεδιασμού, εμπίπτει και η προσθήκη ενός εξαιρετικού πακέτου που ανταποκρίνεται στις διαφορετικές ανάγκες του κοινού. Με συλλεκτικές εκδόσεις δημοφιλών κόμικ, με εκδόσεις για όλη την οικογένεια και με ψυχαγωγικά έντυπα.

Η τιμή γνωριμίας με τη νέα «ΣΗΜΕΡΙΝΗ» της Κυριακής θα κυμαίνεται στο €1 μαζί με το ‘ΟΚ!’, ενώ το πακέτο των τεσσάρων εκδόσεων (Game of Thrones, Γρίφοι, ΟΚ!, Capital Today) στα €2. Από την Κυριακή 4 Ιουνίου το ‘ΟΚ!’ μαζί με την εφημερίδα θα τιμάται στα €2.90 και το πακέτο των τριών εκδόσεων στα €4.50.

Game of Thrones

Για πρώτη φορά παρουσιάζεται στην Κύπρο το συλλεκτικό τεύχος της πιο αγαπημένης σειράς της τηλεόρασης. ‘Game of Thrones’ η συλλεκτική έκδοση συμβαδίζει με την προβολή του νέου κύκλου και αποτελεί το πιο σημαντικό δώρο για όλους τους fan της σειράς που ξεπέρασαν παγκοσμίως τα 5 εκατομμύρια.

Γιατί την Κυριακή τα νέα… γίνονται είδηση!

Keywords
Τυχαία Θέματα