Νέα σελίδα στο Δήμο Πάφου με Φ. Φαίδωνος

Την ανάκτηση της περηφάνιας της Πάφου υποσχέθηκε ο Φαίδωνας Φαίδωνος, ο οποίος αναλαμβάνει από σήμερα και για τα επόμενα δύο χρόνια, το πηδάλιο της Δημαρχίας της πόλης.

«Κόμμα όλων μας είναι η Πάφος. Η Πάφος και οι Παφίτες σύντομα και πάλι θα είναι περήφανοι για την πόλη τους, τον πολιτισμό τους και την ιστορία τους. Συνδημότες και συνδημότισσες να συστρατευτούμε σε μια πορεία αναγέννησης της πόλης μας, σε μια προσπάθεια η πόλη μας και πάλι να μπει σε μια πορεία προόδου και ανάπτυξης», δήλωσε ο Φαίδωνας Φαίδωνος .

Η συντριπτική του νίκη με

ποσοστό 49,8% στη χθεσινή εκλογική αναμέτρηση, τον ανέδειξε στο Δημαρχιακό θώκο, με τον ίδιο κατά την ανακήρυξη του, να ιεραρχεί τις προτεραιότητες του.

«Η πόλη μας, θα προετοιμαστεί αυτούς τους 23 μήνες για να είναι η Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης το 2017, αύριο ξεκινάμε δουλειά και από αύριο όλοι μαζί ενωμένοι», πρόσθεσε ο νέος Δήμαρχος.

Συγχαρητήρια στο νέο Δήμαρχο έδωσαν τα κόμματα, με την ευχή να ξεπεραστούν τα προβλήματα του παρελθόντος και να ανατείλουν καλύτερες μέρες στην πόλη του Kινύρα.

«Το σημαντικό είναι ότι από χθες έχουμε νέο Δήμαρχο, εμείς του ευχόμαστε κάθε επιτυχία και θα προσπαθήσουμε να τον βοηθήσουμε έτσι ώστε ο Δήμος της Πάφου να ξεπεράσει τα προβλήματα του παρελθόντος», δήλωσε ο Νικόλας Παπαδόπουλος.

«Καλή επιτυχία στον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Πάφου και η ΕΔΕΚ θα συνεργαστεί μαζί του για την αποκατάσταση της ομαλότητας στον Δήμο της Πάφου. Θα μας προβληματίσει το εκλογικό αποτέλεσμα και θα το μελετήσουμε για να προβούμε σε περαιτέρω ανακοινώσεις», δήλωσε ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Γιαννάκης Ομήρου.

Η μεγάλη αποχή, αλλά και τα ποσοστά που έλαβαν οι υπόλοιποι υποψήφιοι, αποτέλεσαν αντικείμενο προβληματισμού κυρίως για κόμματα της αντιπολίτευσης.

« Δεν μπορεί να μην επισημανθεί το ψηλό ποσοστό της αποχής. Μάλιστα είναι η δεύτερη φορά που συμβαίνει αυτό σε εκλογική διαδικασία μέσα σε ένα χρόνο. Δυστυχώς οι εκλογές αυτές έγιναν κάτω από ιδιάζουσες συνθήκες, στη σκιά πολλών σκανδάλων διαφθοράς, τα οποία έχουν πλήξει την αξιοπιστία των θεσμών», δήλωσε ο πρόεδρος των Οικολόγων Περιβαλλοντικών .

«Τώρα προέχει η ηρεμία, η συνοχή στην πόλη και η εξυγίανση στο Δήμο Πάφου ανέφερε σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος του ΕΥΡΩΚΟ Δημήτρης Συλλούρης.

Συγχαρητήρια στο Φαίδωνα Φαίδωνος για την εκλογή του, έδωσαν και οι ανθυποψήφιοι του.

Keywords
Τυχαία Θέματα