Νέα Σαλαμίνα: Τα πάντα είναι ρευστά

Κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι η νυν διοίκηση θα συνεχίσει, με τον πρόεδρο να παρουσιάζεται απογοητευμένος. Αύριο η απόφαση για το μέλλον του Νίκου Παναγιώτου.

Ρευστό είναι το τοπίο στη Νέα Σαλαμίνα αναφορικά με το μέλλον της νυν διοίκησης αλλά και κατά πόσο ο Νίκος Παναγιώτου θα συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας τη νέα περίοδο. Όπως είναι γνωστό, το βράδυ της Πέμπτης έληξε η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για εκλογή στο νέο Διοικητικό

Συμβούλιο της Νέας Σαλαμίνας, χωρίς να υπάρξει οποιαδήποτε υποψηφιότητα. Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εκδόθηκε, το Διοικητικό Συμβούλιο έχει αποφασίσει στην τακτική του συνεδρία όπως διεξαχθεί κανονικά η αυριανή Γενική Συνέλευση, στις 19:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συνεργατικού Ταμιευτηρίου Αμμοχώστου και η οποία θα καθορίσει τις μετέπειτα ενέργειες για εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Βάσει του καταστατικού του σωματείου, θα πρέπει εντός 30 ημερών να υπάρξει εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
Το γεγονός ότι δεν υπήρξε κανένα ενδιαφέρον, αυτόματα δημιουργεί αρκετά ερωτηματικά για την εξέλιξη των πραγμάτων, αφού τα μέλη του νυν Διοικητικού Συμβουλίου δεν μπορούν πλέον να «τρέχουν» μόνο αυτοί τα θέματα που αφορούν το σωματείο, καθώς δεν υπάρχει ενδιαφέρον από εξωδιοικητικούς παράγοντες, όπως γινόταν τα προηγούμενα χρόνια. Στην ανακοίνωση αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Τα μέλη του νυν Διοικητικού Συμβουλίου επιθυμούν να φέρουν σε γνώση όλων των μελών του σωματείου ότι παρά την αρχική τους πρόθεση για συνέχιση του έργου που ανέλαβαν πριν από 2 χρόνια, με στόχο την επιβίωση του σωματείου, στον παρόν διάστημα και σε μια κομβική στιγμή στην οποία θα πρέπει να τεθούν οι βάσεις για άνοδο της Νέας Σαλαμίνας στο πιο πάνω επίπεδο, δεν έχουν την οικονομική βάση ή την ανάλογη στήριξη για να φέρουν σε πέρας τον στόχο».

Αποφασίζουν για Νίκο
Στο μεταξύ, αύριο στην προγραμματισμένη συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου, θα παρθεί οριστική απόφαση κατά πόσο θα συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας και τη νέα περίοδο ο Νίκος Παναγιώτου. Ο Κύπριος τεχνικός είχε χθες συνάντηση με την εφορία, στην οποία οι δύο πλευρές κατέθεσαν επί τάπητος τις απόψεις τους και αύριο θα εξεταστούν όλα τα δεδομένα. Ωστόσο, υπάρχει το ενδεχόμενο η απόφαση να αναβληθεί μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη, οπόταν θα υπάρχει πιο ξεκάθαρη εικόνα αναφορικά με το μέλλον της διοίκησης.
Μέσα σε όλα αυτά, σήμερα η Νέα Σαλαμίνα αντιμετωπίζει στο Δασάκι τον Εθνικό Άχνας σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, έχοντας ως μοναδικό στόχο να επανέλθει στις επιτυχίες μετά από δύο σερί αγώνες χωρίς νίκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα