Νέα Σαλαμίνα: Στην Πάφο για το restart!

Με νέο προπονητή στον πάγκο η Νέα Σαλαμίνα ταξιδεύει σήμερα στην Πάφο και στο στάδιο "Στέλιος Κυριακίδης" για τον αγώνα με αντίπαλο την Πάφο, ενόψει της 8ης αγωνιστικής. Απέναντι σε μία ανεβασμένη ψυχολογικά Πάφο μετά το σπουδαίο διπλό στο Τσίρειο, η Νέα Σαλαμίνα θα προσπαθήσει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης εδώ και λίγες ημέρες έχει τα ηνία

στην ομάδα μετά την απομάκρυνση του Λιάσου Λουκά, δεν θα είναι όμως καθόλου εύκολο για τον 41χρονο Ελλαδίτη, αφού από πολύ νωρίς ρίχνεται στα βαθιά. Τα ανεπιτυχή αποτελέσματα της Σαλαμίνας και η μοναδική νίκη εις βάρος της ΑΕΚ, έφεραν μαύρα σύννεφα στην ομάδα με τον Λιάσο να την πληρώνει στην τελική.

Σήμερα οι "ερυθρόλευκοι" θέλουν να κάνουν μία νέα αρχή, αφού ακολουθεί και ο πολύ δύσκολος αγώνας με την Ομόνοια την ερχόμενη Τρίτη. Σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα ο Πουρσαϊτίδης πρέπει να αποδείξει στην διοίκηση ότι δικαίως του έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης. Στις τάξεις των οπαδών υπάρχει μία προσδοκία και ένα πιστεύω ότι η ομάδα θα αρχίσει ν' ανακάμπτει σιγά-σιγά και θα ξεκολλήσει από τις τελευταίες βαθμολογικά θέσεις. Η χρονιά σίγουρα δεν ξεκίνησε καλά για την ομάδα της Αμμοχώστου επιβάλλεται όμως να σηκώσει κεφάλι και πριν να είναι πολύ αργά ν' αρχίσει να παίρνει τα πάνω της.

Keywords
Τυχαία Θέματα