Νέα Σαλαμίνα: Στη φουρτούνα θα φανεί…

Μπλεξίματα για τη Νέα Σαλαμίνα, που για άλλο ένα παιχνίδι έμεινε πίσω δίνοντας ουσιαστικά και στον Άρη τον ένα βαθμό. Στην ομάδα της Αμμοχώστου απουσίαζε η όποια επιθετική προσπάθεια, η όποια φαντασία στο παιχνίδια της, η όποια έμπνευση.

Οι παίκτες του Ντε Γιόνγκε, αδίκησαν τους εαυτούς και για τέταρτο σερί παιχνίδι δεν πανηγύρισαν τη νίκη. Η χθεσινή Νέα Σαλαμίνα έπασχε από οργάνωση και λειτουργικότητα στο κέντρο κάτι

που πρέπει να διορθωθεί άμεσα. Το τελευταίο τρίποντο για τη Νέα Σαλαμίνα ήταν στις 9 Ιανουαρίου με αντίπαλο τον Ερμή και έκτοτε στο "ερυθρόλευκο" στρατόπεδο, δεν είναι και όλα ρόδινα, αφού ακολούθησε και αποκλεισμός από το θεσμό του κυπέλλου.

Η Νέα Σαλαμίνα με 30 βαθμούς κινδυνεύει να χάσει την 6η θέση, αφού η Δόξα πλησιάζει επικίνδυνα. Η εξάδα είναι και ο μοναδικός στόχος της ομάδας γι' αυτή τη χρονιά, ένας στόχος που αν η ομάδα συνεχίσει σε αυτούς τους ρυθμούς, θα αρχίσει να απομακρύνεται... Στην ομάδα υπάρχει πίεση και από εδώ και πέρα όλοι θα πρέπει να υπερβάλουν εαυτό για να παραμείνουν με νύχια και με δόντια μέσα στο στόχο τους. Οι Ζάρκοβιτς και Σκοπελίτης δεν θα είναι στη διάθεση του Ολλανδού τεχνικού για τον επόμενο εκτός έδρας αγώνα με την Ένωση, σημαντικές απώλειες για τη Σαλαμίνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα